Forum: Orice altceva problema la inchiderea contului
ElvenRosePe 1 decembrie mi-a expirat magazinul. In acel moment, evident, accesul la el mi s-a blocat. Pentru ca nu exista buton de stergere a contului, sambata am trimis mail la echipa Breslo cu rugamintea sa imi inchida contul. Am primit raspuns ca mi s-a inchis contul. Eu nu vad nici o schimbare. Magazinul este tot acolo, produsele mele sunt tot acolo. Am rugat din nou sa mi se inchida / stearga contul si nu am mai primit nici un raspuns.
05.12.2011, 12:32:28
Nu mi se pare normal sa mi se mentina contul daca eu nu vreau. Am inteles ca butonul de stergere cont in profil nu este o prioritate, dar s-a spus ca problema se rezolva cu un mesaj adresat echipei Breslo... Inca astept rezolvarea.
SemyazacornershopSi mie mi s-a inchis contul si magazinul e tot acolo. Am crezut ca atunci cand expira nu vor mai fi produsele vazute de ceilalti clienti .Am facut un experiment si produsele se gasesc si la cautare .Bine ca am fost prevazatoare si am scris la descrierea magazinului pana cand ma gasesc pe aceasta platforma sa nu imi trimita vreo comanda si sa creada lumea ca sunt neserioasa si nu o onorez.
08.12.2011, 09:52:53
ElvenRoseDat fiind faptul ca dupa toata discutia nu s-a schimbat nimic, astazi am vrut sa imi cumpar cateva zile ca sa imi sterg produsele macar, unele din ele fiind deja vandute. Zic: hai sa nu iau o zi sa imi sterg produsele, fac plata de 5 lei. Asta inseamna 4 zile, deci am tot timpul. Si, surpriza ! Imi apare mesaj ca trebuie sa cumpar de minim 17 lei. Nu vreau sa dau 17 lei ! Vreau sa imi sterg produsele dintr-un magazin mentinut in mod abuziv, dupa ce i-am rugat in 3 mailuri sa mi-l inchida / stearga! Mi se pare de neconceput asa ceva !
08.12.2011, 12:40:43
SemyazacornershopDa si eu am vrut sa platesc pana pe 25 fiind luna cadourilor si dupa aceea sa imi sterg contul.Cred ca multi ar fi vrut sa faca asta si tocmai de acea au bagat minim 17 .Nu e corect dar asta e .Sper ca cei care imi vor vizita magazinul sa vada linkul la blog si sa intre si sa vada unde este magazinul actual.
08.12.2011, 15:02:08
ElvenRosesi eu am scris ca magazinul meu pe breslo se inchide pe 1 decembrie dar cati citesc? mai ales daca produsele apar la cautare? si oricum, NU ESTE CORECT. dar... banuiesc ca asta se incadreaza exact in motivul plecarii mele de pe breslo: lipsa respectului pentru cei care au conturi aici. ar trebui sa ne respecte asa cum si noi ii respectam pe ei. am inteles, vor doar oameni frumosi. ok, perfect. atunci pe ceilalti sa ne lase sa plecam. nu sa ma tina legata cu un magazin expirat, cu produse care sunt deja vandute, in ideea ca cineva va face o comanda si ma va obliga sa imi platesc magazinul mai departe.
08.12.2011, 15:09:13
BresloBuna ziua,
08.12.2011, 15:28:21
In baza noastra de date, magazinele dumneavoastra apar ca inactive inca din momentul expirarii lor. Produsele erau inca vizibile din cauza unui bug ce a fost rezolvat azi.
Contul dumneavoastra va ramane in stadiul celui de cumparator.
Pentru a asigura buna desfasurare a trazactiilor pe Breslo, o data ce un cont a dat, sau a primit feedback-uri, acesta nu va mai putea fi sters complet.
Pentru alte intrebari, va rugam scrieti-ne pe [email protected]
Multumim pentru intelegere,
Echipa Breslo