Forum: Orice altceva Problema "existentiala"
anaiulia1Buna fetelor!
13.09.2012, 12:53:17
Am si eu o problema. Acum vreo 2 saptamani am comandat ceva dintr-unul din magazinele de pe site (nu spun care) si urma sa ma intalnesc cu persoana pentru comanda. In ziua cu pricina n-a venit si nu raspundea la telefon deloc, asa ca dupa vreo 30-40 de minute de asteptare am plecat.
I-am trimis 2 mesaje in care mi-am exprimat nemultumirea, dar si ca daca avea un motiv intemeiat (ca se mai intampla), puteam relua legatura pentru comanda in urmatoarele cateva zile.
Nu am primit niciun raspuns, insa a trecut comanda mea la "Vandute" si a mers mai departe. Persoana e noua pe site si n-am vrut initial sa-i dau feedback negativ, dar deja mi se pare cam mult..
Ce sa fac in situatia asta?
gemsgemsPe Breslo i-ai mai dat vreun mesaj? Sa ii spui sa anuleze comanda macar, daca nu o poate duce la bun sfarsit?
13.09.2012, 15:26:09
Daca nu se poate anula, mie mi se pare corect sa ii dai cel putin neutru (asta doar pentru ca nu ai pierdut bani) si sa spui clar in comentariu de ce, pentru ca viitorii clienti sa fie prudenti. :)
anaiulia1Da, i-am dat si pe Breslo, oferind sa ne mai intalnim o data, dar la asta nu m-am gandit.
13.09.2012, 15:51:19
Ai dreptate, multumesc mult de tot pentru sfat! :) Nu m-am confruntat niciodata cu asa ceva si chiar eram in pom.
gemsgemsMa bucur daca am fost de ajutor! :D Spor!
13.09.2012, 20:17:49
CinnamonClovesDesi pentru mine atitudinea ar merita negativ - si timpul meu costa bani.
13.09.2012, 23:13:47
Daca doresti sa-i lasi feedback ar trebui sa o faci inainte sa ceri anularea comenzii, pentru ca odata anulata nu mai poti lasa feedback.