Forum: Suport Breslo Problema
VYOLETTAO primavara senina , cu bucurii si liniste sufleteasca !
04.03.2014, 17:25:09
Va rog sa ma ajutati sa gestionez corect , serios si legal ( Breslo ) , o problema cu care ma confrunt : imi sunt solicitate produse - bijuterii - spre cumparare din magazinul Breslo , dar solicitantii refuza sa faca comanda clasica sub pretextul a varia motive ( timp, cunostinte , etc ).
Eu am onorat unele comenzi , incercand sa conving solicitantii de necesitatea si respectarea statutului Breslo dar acum ma aflu intr-o situatie inconfortabila - pe Breslo nu pot acumula vanzarile pentru ca nu se respecta algoritmul impus , singurul aspect fiind sa notez " rezervat " si " produs 0 " - pentru scopul in sine al activitatii nu pot refuza cumparatorii care au devenit clienti si nu pot notifica nimic.
Cum trebuie sa procedez ??
user61482Sincer si cu tot respectul nu prea vad unde este problema. Primim , cred, fiecare dintre noi solicitari de a vinde in afara Breslo, ba chiar cei care participa la targuri vand in mod constant SI in afara Breslo. Depinde de fiecare dintre noi daca acceptam sau nu solicitarea de a vinde fara ca utilizatorul sa se inregistreze. Ce se poate intampla? Sa nu puteti lasa feedback in cazul in care tranzactia merge prost. Breslo nu obliga vanzarea produselor prezentate in magazin NUMAI prin intermediul platformei, aveti dreptul de a "jongla" permanent cu stocurile.
05.03.2014, 17:37:38
Si da, in cazul in care produsul s-a vandut, nu va ramane decat sa treceti stoc 0, in cazul acesta el va fi vizibil doar la portofoliu.
Sau nu am inteles eu bine nelamurirea dvs?
VYOLETTAMultumesc , chc.handmade.
06.03.2014, 17:18:18
Deci , aceasta trebuie sa fie singura mea grija , sa mentionez stoc 0 pentru produsul vandut si clar ! sa conving cumparatorii sa se inregistreze pe Breslo.
user61482Sincer, niciunul dintre clientii mei nu a refuzat vreodata sa se inregistreze pentru a face o comanda.
06.03.2014, 18:32:34