Forum: Suport Breslo Problema
VYOLETTAAm incercat sa postez cateva accesorii ( furnituri ) in sectiunea " Lichidare stoc " , recent adaugata.
11.04.2014, 21:12:45
Am fost limitata printr-un anunt ca am atins limita de 20 produse non-handmade permise pentru postare conform optiunii variantei de plata.
Intrebare : numarul de 20 produse non-handmade este limita pentru o anumita perioada de timp , pentru o campanie de plata , pentru un nr. de breslei ??
Ar trebui sterse , retrase cele vandute din aceasta categorie sau cele existente si nevandute sau postate mai demult ???
Multumesc.
bijouxdemonangeTu ai magazin Handmade, pentru care platesti 0.76 breslei/zi si poti posta un numar nelimitat de produse Handmade- in sectiunile de Handmade-, iar pe langa acestea poti posta un numar de maxim 20 de produse in sectiunile Non Handmade (Furnituri sau Vintage).
12.04.2014, 16:04:10
Pentru a posta mai multe produse in sectiunile Non Handmade, este necesara schimbarea tipului magazinului din Handmade in Non Handmade, pentru care se plateste 2 breslei/zi. In cadrul magazinului Non Handmade, poti posta un numar nelimitat de produse atat Handmade cat si Non handmade. Pentru a face schimbarea, este necesar sa contactezi echipa Breslo ([email protected]).
Daca ai in magazin produse din categoriile Non Handmade inactive (vandute sau cu stoc 0) si acestea ocupa spatiu in cadrul celor 20 de produse permise, asadar este necesar sa le stergi, pentru a beneficia de numarul maxim de produse Non Handmade permise in magazinele Handmade.
VYOLETTAMultumesc frumos , bijouxdemonange.
12.04.2014, 23:11:01
Nu m-am aflat in aceasta situatie pana acum si nu stiam ce sa fac.
Asa voi proceda , voi sterge cateva produse non handmade mai vechi si voi adauga altele noi.
Doresc o lichidare de stoc , am multe produse ( furnituri ) si as vrea sa le vand sub o forma .
bijouxdemonangePentru cazul asta e perfect sa stergi produsele (astea non handmade) din magazin pe masura ce le vinzi si sa le inlocuiesti cu altele. Pentru cateva materiale nu ar fi deloc rentabil sa schimbi tipul magazinului. :)
13.04.2014, 00:16:05