Forum: Suport Breslo Probleme adaugare campanie noua de promovare
MagazineBagBuna, as vrea sa adaug o campanie de promovare, la sectiunea Publicitate, completez toate casutele editabile dar butonul "Salveaza" este inactiv. As vrea sa stiu daca mai are cineva aceasta problema sau daca ma puteti ajuta sa rezolv aceast lucru. Multumesc
26.10.2011, 15:59:23
CinnamonClovesProbabil nu ai Breslei in cont, sau?
27.10.2011, 21:36:11
MagazineBagBa da... :( am 21 de breslei...cumparati de vreo luna, tot de atunci ma chinui sa adaug o campanie noua...poate daca ar fi un tutorial, m-ar ajuta foarte mult, poate gresesc undeva...
28.10.2011, 13:30:00
CinnamonClovesPentru a adauga o campanie, pasii sunt urmatorii:
28.10.2011, 19:53:52
1. Contul Meu > Publicitate > Adauga o campanie noua
2. In dreapta sus apar Bresleii disponibili in cont
3. Alegi data (click pe camp, se deschide un calendar din care poti alege)
4. Alegi zona (Forum, Prima Pagina, Cautare)
5. Pentru a alege produsul principal, copiezi adresa URL a produsului in camp > clic pe OK.
6. Daca adresa e corecta va aparea poza produsului. Poti adauga la fel produse secundare si alternative.
7. Clic pe "Salveaza". Ajungi in Contul Meu > Publicitate > Lista mea de Campanii, cea mai de sus campanie e cea pe care tocmai ai creat-o.
Daca uiti sa selectezi produsul principal dar apesi pe Salveaza apare o eroare de tipul "completarea campului X e obigatorie!". Campul Salveaza e mereu verde, daca introduci insa o data din trecut (cele care in calendar sunt gri si nu pot fi selectate), nu poti da click pe Salveaza.
Daca ai urmat corect toti pasii dar tot nu poti da clic pe Salveaza as incerca din nou cu alt browser; daca problema tot nu se rezolva scrie te rog un mail la [email protected]
MagazineBagMultumesc tare mult pentru ajutor, era o greseala pe care o faceam eu, in loc de adresa URL treceam doar ID-ul produsului...si nu imi dadea nici o eroare, nu imi arata in nici un fel ca ar fi gresit ce scriu...am reusit deci sa lansez o companie, de proba. Multumesc :)
31.10.2011, 15:35:27