Forum: Suport Breslo Probleme adaugare produse noi

• SweetEnci
    SweetEnci

Hello all
    Ma confrunt cu o problema cand incerc sa adaug produse noi in magazin. Completez sectiunea cu informatiile despre produs, dar cand doresc sa trec mai departe la incarcarea pozelor / categorii / verificarea imi apar aceleasi chestii : nume, descriere, pret. Si la incarcarea pozelor apar aceleasi lucruri ca si la descrierea produselor si la categorii si la verificare ... "nume, descriere, pret"
    Ma poate ajuta cineva? E doar o problema temporara la breslo sau problema este la mine? Reuseste cineva sa incarce produse noi?

27.10.2011, 16:59:17
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Enci, ai urmat intocmai pasii descrisi aici: www.breslo.ro/Help/video/?id=3?

27.10.2011, 21:35:34
  • SweetEnci
    SweetEnci

Da, i-am urmat. Se pare ca la mine a fost problema, internetul mi-a facut probleme (toata dupa-amiaza) si de aceea nu reuseam sa trec de descriere produs. Am realizat tarziu ca internetul are fluctuatii. Multumesc frumos oricum, CinnamonCloves pentru raspuns

27.10.2011, 22:03:51
  • gemsgems
    gemsgems

Uite ca mi s-a intamplat si mie. :) Nu pot trece de pasul 3. Si mai devreme nu mergea deloc sa intru la adaugare de produse. Si netul meu e destul de stabil si orice alta pagina mergea perfect.

Sunt sigura ca se va rezolva asap daca problema e de la site. :)

28.10.2011, 02:25:13
  • gemsgems
    gemsgems

Am sters produsul la care nu a mers sa trec mai departe si cand am incercat din nou a mers. :) Asta o zic in caz ca i se mai intampla cuiva.

28.10.2011, 02:49:14
  • carmenn
    carmenn

buna!eu nu reusesc sa trimit mail echipei breslo.am adaugat acum cateva zile un produs,am primit o comanda,am raspuns ca se lucreaza si trimite in cateva zile dar nu mai dau de adresa respectivei cumparatoare.si mi-a disparut si fotografia!sunt incepatoare si nu ma prea descurc.offffffffffff

31.10.2011, 16:43:56
  • carmenn
    carmenn

revin cu o intrebare!cum se poate modifica pretul daca din greseala s-a trecut altul?nu am reusit si nu este vorba de nicio inducere in eroare a cuiva referitor pret.am adaugat altele asemanatoare cu pretul la care m-am hotarat pana la urma sa vand si prima fotografie l-a care am primit comanda s-a sters sau nu mai o gasesc eu,fiind un singur produs in stoc.poate de aceea ca s-a facut o oferta?oricum cine a dorit sa cumpere v-a plati primul pret care apare in fotografia initiala.ce le-am mai ametit si eu dar fara intentie.sper sa nu se supere nimeni pe mine.

31.10.2011, 16:53:29