Forum: Suport Breslo probleme cu livrarea
didiutza92Help, tocmai am primit prima comanda si nu stiu cum se face dar nu apare nicio taxa de livrare... desi exista o asemena taxa. nu stiu cum se procedeaza, unde anume in setari am gresit, dar tre sa fixez.. e prima mea comanda pe breslo
15.04.2013, 22:43:02
queenBEAD2pai daca clienta a citit politica magazinului, probabil a vazut ca este si o taxa postala, deci nu trebuie sa-ti faci griji :) Pur si simplu, poti da un mail de multumire si de reamintire a totalului de plata.
15.04.2013, 23:41:28
Eu una am renuntat la aceea taxa fiindca se calcula aiurea cand era vb de mai multe produse cumparate, plus ca daca era cineva din orasul meu nu mai era nevoie de taxa postala.
tiny.treasuresPoate ai uitat sa selectezi un profil de livrare pentru produs. Daca mergi la "adauga produse" apare acolo profilul de livrare. Profilul poti sa il setezi tu. exista si unul presetat.
16.04.2013, 07:37:35
CinnamonClovesDaca nici clientei nu ii apar costuri de livrare ( sau ii apar 0) cel mai probabil e din cauza setarii pentru costurile de livrare "impreuna cu un alt produs".
21.04.2013, 12:56:56
Costurile se seteaza aici: www.breslo.ro/Shop-Admin/shipping/edit
Daca pentru un produs ai costuri de livrare de baza x si produsele aditionale le livrezi fara cost suplimentar, atunci trebuie sa bifezi optiunea "se imparte la toate produsele din Cosul de Cumparaturi, care au acest Profil de Livrare". Asta inseamna ca costul de livrare de baza x se va imparti la toate produsele din cos si la final va rezulta tot x.
Daca bifezi "se adauga la fiecare produs din Cosul de Cumparaturi" atunci programul foloseste costul de livrare "impreuna cu un alt produs" pt fiecare produs in parte, dar fara a calcula si costul de baza. Adica daca tu la tote produsele ai cost aditional 0, programul va adauga 0 lei pentru fiecare produs si la final vor ieisi 0 lei cost de livrare.
Soper ca ai inteles ce vreau sa zic. :)
DivshopBuna ziua. Aceiasi problema e si la mine , desi e bifata optiunea cu " se imparte la toate produsele....... " , la o comanda cu mai multe produse , apare taxa totala la primul produs , si inca odata impartita la restul produselor !
14.05.2013, 13:50:45
DivshopMa ajuta cineva ?
14.05.2013, 13:51:48
CinnamonCloves@divshop: daca ai costuri fixe de 8 lei pentru fiecare comanda atunci trebuie sa setezi 8 lei cost baza, 8 lei "impreuna cu un alt produs" si sa bifezi "se imparte la toate produsele".
19.05.2013, 16:39:43
Momentan avand cost 0 la "impreuna cu un alt produs" Breslo foloseste 0 lei pe care ii imparte la nr. de produse din cos. Rezultat: livrare 0 lei.