Forum: Suport Breslo Probleme cu magazinul

• MURESANRITA
    MURESANRITA

Dupa lucrarile de mantenenta nu mai, reusesc, sa vad imaginile produselor in magazin, nici lista cu categoriile nu se mai deschide.Am sesizat Breslo si pe mail,dar nu am primit raspuns.
    Mai are cineva problema asta?

30.04.2013, 08:47:02
  • user61482
    user61482

Singura problema care persista la mine este faptul ca nu pot vizualiza 90% din fotografiile din sectiunea "statistici " - produse ( vandute/favorite/vizualizari )

30.04.2013, 09:07:43
  • daisy.jewelry
    daisy.jewelry

nu cumva ai sters produsele respective? (cele pe care nu le poti vedea)

30.04.2013, 14:59:27
  • user61482
    user61482

Nu, nu le-am sters... Oricum, inainte de "mentenanta" chiar daca le stergeam ramaneau vizibile... Din 100 de produse marcate ca favorite de diferiti utilizatori, imi afiseaza fotografiile catorva produse ( vreo 10 maxim ) , in locul celorlalte aparand doar un ecran alb cu un ( mic ) semn de intrebare in el :D

30.04.2013, 15:20:26
  • MURESANRITA
    MURESANRITA

Dragi administratori,faceti ceva.

30.04.2013, 18:01:40
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Anuntul de dupa lucrarile de mentenanta se refera la exact acest tip de probleme:

www.breslo.ro/Forum/Lucrari-de-mentenanta_topic_11374

Citez - solutii:

"1) In cazul in care observati ca lipsesc anumite imagini ale produselor va rugam sa stergeti imaginile lipsa si sa adaugati imaginile corespunzatoare.
    2) Va recomandam sa verificati din contul dumneavoastra, din "Lista mea de produse", ca toate informatiile sa fie corecte. In cazul in care veti regasi produse mai vechi, le puteti sterge direct folosind butonul "X" din dreptul fiecarui produs.
    3) In cazul in care produsele dumneavoastra nu apar in magazin va rugam sa ne trimiteti un email la [email protected]"

Problema cu imaginile lipsa poate aparea si la produsele vandute sau neafisate in magazin, pe langa cele aflate in stoc.

@muresanrita: lista categoriilor se deschide. Poate nu am inteles eu bine si este vorba de altceva. Dar eu in magazin iti pot vedea categoriile si le pot deschide pe fiecare, vazand produsele din ele.
    La produsele a caror imagini nu sunt afisate va trebui sa inlocuiesti tu imaginile si sa le stergi pe cele care nu se vad.

@chc.handmade: la fel,incearca sa inlocuiesti imaginile la produsele in cauza. (presupun ca poti da click pe ele sa te duca la pagina produsului respectiv pentru a vedea despre care este vorba). Apoi verifica daca sunt afisate imaginile la produsele acestea.

30.04.2013, 21:12:52
  • MURESANRITA
    MURESANRITA

Am citit si eu solutiile.
    Se deschid categoriile care sunt afisate,dar daca dai clic pe "mai multe"nu se deschide nimic.
    Nu am ce sa sterg,toate produsele se vad in lista de produse si oriunde altundeva, numai in magazin apar casute goale,daca dau clic pe o casuta se deschide imaginea.
    Cateodata apar 5-6 poze la deschiderea magazinului.
    Aceleasi probleme apar si cand accesez un alt magazin.
    Probabil sunt probleme cu contul meu,va rog verificati.
    Am trimis mail,am scris mes pe breslo,dar nu-mi raspunde nimeni.

01.05.2013, 07:43:57
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Tocmai, asta spuneam despre categorii, ca se deschid si " mai multe...", ca vad toate categoriile, am verificat si apoi am raspuns.

Tocmai acele imagini care nu apar trebuie sterse si inlocuite.
    Totusi, eu intrand in magazinul tau vad aceste lucruri, si imaginile si categoriile toate.
    Uite concret : http://i41.tinypic.com/dfdt1i.jpg

Daca mai ai si alte imagini in afara celor principale care nu apar si au o iconita in locul imaginii, atunci procedezi dupa solutiile de mai sus.

Sunt intr-adevar magazine in care nu se vad toate imaginile, din cauza mentenantei, insa in acelea, in locul acelei poze, apare un spatiu alb cu o iconita de fotografie in mijloc.
    Un exemplu de astfel de magazin cu imagini lipsa:
    http://i44.tinypic.com/30dgcxg.jpg

Dupa cum descrii problema este foarte posibil sa fie o problema cu browserul, windowsul sau furnizorul tau de internet. Nu cu contul tau Breslo.
    Eu iti voi explica cum sa cureti browserul. Daca este un alt timp de problema (PC, internet), va trebui sa apelezi la furnizorul de internet sau cineva sa-ti verifice PC-ul. Dar probabil dupa ce vei curata browserul iti va functiona , deci acesta este primul lucru pe care iti recomand sa il faci. Intr timp poate vei primi raspuns si in urma mesajelor/mailurilor trimise.
    Si la mine la un moment dat se incarcau greu imaginile si am rezolvat in urma curatarii browserelor. Se mai rezolva si asteptand sa se incarce :)
    Browserul este recomandat sa fie la zi atat cu versiunea cat si cu update-urile de flash si alte cerinte.
    Browserele recomandate sunt: Google Chrome, Mozilla Firefox si Opera. Cu Internet Expolorer pot aparea erori si neplaceri.
    Browserele trebuie curatate periodic, inlaturand cookies, istoria downloadurile si golind cache-ul (cel putin; minimul este de obicei bifat automat atunci cand ajungi la acest pas conform celor d emai jos). Acest lucru se face mergand in Browser la optiuni si selectand cele de mai sus.
    In functie de browserul avut si de limba utilizata, va trebui sa faci urmatoarele (daca ai limba selectata romana, vei gasi numele meniurilor si a denumirilor traduse, dar vorbesc despre acelasi lucru):
    ***In Chrome cauti Tools in meniu si de aici selectezi "Clear browsing data". Cele 3 lucruri ce trebuie inlaturate sunt selectate automat, acesta fiind minimulr ecomandat.
    ***In Internet Explorer cauti Internet Options in meniu, apoi in fereastra deschisa, la General ai portiunea de "Browsing History" De acolo ii dai delete, la fel avand minimul necesar selectat automat.
    ***In Firefox mergi in meniu la Tools -> Clear Recent History si dai accept.
    ***Iar in Opera mergi in meniu la Settings-> Clear Private Data si iti dai acceptul.

01.05.2013, 20:45:48