Forum: Suport Breslo Probleme incarcare poza

• 4handmade
    4handmade

Mai are cineva problema asta? Incepand de vineri seara incerc din rasputeri sa postez un produs nou si nu reusesc. Este o problema cu breslo sau e de la netul meu oare?
    Merge foarte, foarte greu breslo, si, in afara de asta, cand vreau sa adaug un nou produs in magazin, la incarcarea pozei moare definitiv. Adica incearca vreo 10 min sa incarce poza si dupa aceea spune ca nu a reusit.

10.03.2013, 00:07:11
  • AlexidaHandmade
    AlexidaHandmade

Daca poza este mai mare de 1mb nu o incarca, trebuie prelucrata.
    Nu stiu daca asta este problema la tine, insa eu asa am patit la inceput.

10.03.2013, 10:49:10
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Eu am postat ieri un produs....si a mers fara probleme.
    Intr-adevar, cand am modificat putin descrierea, a durat ceva pana sa apara pe site (adica in categorii, pe prima pagina la ultimele produse, etc), caci in magazin aparea imediat.... dar in rest nu. A mers incarcarea paginilor pasilor ce trebuie urmati.

10.03.2013, 13:56:44
  • 4handmade
    4handmade

La mine nu mergea sa incarc nici o poza infim de mica :(
    Dar acum s-a rezolvat, era de la providerul meu de internet.
    Noroc ca a murit netul de tot, ca asa au venit si s-a rezolvat problema :)
    Multumesc frumos.

10.03.2013, 14:03:36
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

in ultimele zile au tot fost probleme cu internetul pe la toti providerii. Nu la toti o data, nu probleme mari, nu pe toate site-urile (in general pe zone de servere)...ci de-astea gen navigat mai greu pe anumite site-uri la un moment dat, incarcat mai greu, etc deci cat sa nu faci reclamatie :))))

10.03.2013, 14:15:38
  • 4handmade
    4handmade

intre noi fie vorba, eu am crezut ca e de la calculatorul meu... asa ca toata sambata m-am distrat cu formatari si reinstalari :((
    Cand am vazut ca nici asa nu pot posta... Imi venea sa dau cu calculatorul de pereti :)))

10.03.2013, 21:59:55
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

ohh, te cred, e aiurea.
    Si mie imi mai vine sa-l mai iau la palme.. :D

11.03.2013, 01:25:28