Forum: Suport Breslo Produs vandut in alta parte decat pe Breslo

• handmadebyamelie
    handmadebyamelie

Buna ziua,

Cum se procedeaza cu produsele care sunt postate in magazinul Breslo, dar sunt vandute in alta parte decat pe Breslo, ?

Cum se marcheaza VANDUT? Unde trebuie sa intru pentru a face aceasta mentiune, gen vandut la targ etc.

Multumesc anticipat pentru ajutor!

15.05.2012, 15:37:28
  • tonycat
    tonycat

Cred ca le incluzi in portofoliu, dace vrei sa fie fair. Altfel, produsul poate sa ramana in magazin si sa ii pui ce eticheta vrei. Breslo nu stie daca e vandut pe platforma asta sau in alta parte. Depinde de tine sa alegi ce politica vrei.

15.05.2012, 15:54:22
  • gemsgems
    gemsgems

Nu le poti pune la vandute decat daca le vinzi pe breslo.

Eu recomand ca, atunci cand este posibil, sa sugerezi clientilor sa le comande de pe Breslo. :)

Altfel, n-ai decat sa le pui cu stoc 0. Astfel nu vor aparea in stoc, dar vor aparea in portofoliu.

15.05.2012, 16:56:02
  • handmadebyamelie
    handmadebyamelie

Multumesc frumos pentru raspuns, deja sunt 2 optiuni distincte, nu m-am lamurit:).

Ma pot ajuta administratorii? Unde ar trebui sa scriu?

Multumesc!

15.05.2012, 17:57:46
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Este foarte simplu amelie!
    Optiunea recomandata este sa le pui stoc 0 si astfel vor fi afisate in portofoliu (bineinteles, daca doresti sa ai portofoliu). Este cel mai indicat, fiind si cel mai fair play.
    Sau le poti lasa in magazin, scriind in titlu si/sau descriere ca este vandut, dar nu ar avea sens decat daca le poti reproduce la cerere.

La rubrica de vandute a magazinului tau nu pot ajunge decat produsele vandute prin intermediul Breslo.

15.05.2012, 18:58:45
  • handmadebyamelie
    handmadebyamelie

Multumesc foarte mult pentru lamuriri, bijouxdemonange :)

16.05.2012, 11:21:44