Forum: Orice altceva Produse Breslo

• daisy.furnituri
    daisy.furnituri

Ma uitam prin Ghidul de cadouri si observ la "produse sponsorizate" o geanta cu Maci la care era trecut la vanzator Breslo. Am dat click si m-a trimis inapoi la ghidul de cumparaturi.
    Daca stai cu mouse-ul pe link iti apare un link lung cu multe chestii, iar la sfarsit:
    "campaign=Promovare%2Breslo". Adica oamenii au platit pentru promovare si nu sunt redirectionati care magazinul lor?

Geanta "Maci" - 30 lei
    180,00 LEI
    Breslo

La fel:
    Colier guler impaslit
    48,00 LEI
    Breslo

The White Rabbit
    37,00 LEI
    Breslo

Bratara Cu fundita
    33,00 LEI
    Breslo

Rochia Creamy Dot
    220,00 LEI
    Breslo

etc, etc. Observ ca din cele 4 produse sponsorizate in Ghid, ultimele 2 sunt ale Breslo.
    Aici la forum toate cele 5 produse sunt ale Breslo.
    Pe prima pagina si in mesagerie nu apar produse Breslo.

14.03.2014, 20:20:53
  • alchemy
    alchemy

Probabil publicitatea in respectivul spatiu nu a fost cumparata si atunci Breslo a gasit o solutie inteligenta de a-l folosi.

14.03.2014, 20:40:38
  • LoveMade
    LoveMade

Sunt produse care nu sunt sponsorizate si apar in ghidul de cadouri. Spun asta pentru ca ieri am vazut doua produse de ale mele care au aparut, iar eu nu am platit promovarea. Da, mi se pare o metoda buna de promovare gratuita, chiar daca apare in loc de numele magazinului Breslo.

17.03.2014, 11:56:42
  • daisy.furnituri
    daisy.furnituri

Sunt bucuroasa pentru tine, sincer!

Dar daca vine un cumparator si vede produsul tau si nu poate sa ajunga la el ca sa ti-l cumpere.... nu te oftici?

Am verificat acum si link-ul te duce la categoria din ghid de unde face parte produsul, dar nu la pagina respectiva. Poate ar trebui sa te duca direct acolo.

E o sugestie doar...

18.03.2014, 08:40:14
  • LoveMade
    LoveMade

Ba da, intr-adevar, ai dreptate. Poate nu are timp sau disponibilitatea sa rasfoiasca prin mai multe pagini pana gaseste produsul pe care a dat click. Insa, fiind un fel de promovare gratuita, exista si parti mai putin bune.

Ar fi o solutie sa se gaseasca cumva o modalitate sa apara si numele magazinului. O zi cat mai frumoasa!

18.03.2014, 11:19:31