Forum: Orice altceva Produse copiate

• ElvenRose
    ElvenRose

Dragele mele,
    Astazi am primit pe mailul personal un mesaj maret de la o domnisoara . Mesajul spune asa:

"Cred ca,daca ai folosi timpul in care sapi pe net si copiezi tot ce gasesti,poate ai reusi sa creezi ceva
    dupa mintea si sufletul tau.Ceea ce nu inteleg,este de unde ai atata tupeu.
    Am constatat ca,inclusiv de pe breslo,de la colegi de ai tai copiezi. Dovada este data de postare a
    produselor lor...si ale tale. Dar,nu iti iese. Probabil ca din cauza asta,ai preturile la jumatate fata de ei.
    Dar oricat te-ai stradui,nu te ridici la nivelul lor.
    Difera calitatea si oricat te-ai stradui,nu te ridici la nivelul celor copiate.

Cristina"

In concluzie: as dori sa stiu cine este aceasta domnisoara si care sunt dovezile respective. Eu copiez de la colegii mei de pe breslo? Well, acesta este motivul pentru care am adus acest mesaj in atentia voastra. OK, vreau sa vad dovezile.

Oricum, deocamdata, Cristina, iti multumesc pentru nervii de dimineata iar tie iti doresc o zi minunata.

Voi ce parere aveti despre acest lucru? Adica mie nu mi se pare normal... nu stiu... poate nu imi dau eu seama cum merg lucrurile pe aici...

19.07.2011, 11:41:09
  • fbronnie
    fbronnie

Daca a aruncat o astfel de acuzatie urata, fara a aduce dovezi care sa o sustina, e pur si simplu calomnie.

19.07.2011, 14:37:09
  • ElvenRose
    ElvenRose

cam asa ceva. daca are dovezi - ceea ce eu stiu ca nu este cu putinta - sa le aduca aici. macar stim o treaba. daca nu insa... asa m-am saturat de oamenii care nu au treaba si aleg sa bata campii degeaba...

19.07.2011, 15:16:24
  • tonycat
    tonycat

Salut,

ma pune pe ganduri afirmatia asta "Probabil ca din cauza asta,ai preturile la jumatate fata de ei". Nu ca as fi adepta preturilor "de criza" sau "sociale" dar ma face sa ma gandesc ca asta e motivul care a deranjat-o. Am observat si la targuri o atitudine usor dezaprobatoare din partea altor participanti daca afisez preturi mai mici. Si, cred ca te-ai ales cu o mare admiratoare daca a ajuns sa iti cunoasca lucrarile asa de bine.

19.07.2011, 15:28:27
  • ElvenRose
    ElvenRose

Eu am mai explicat si cu alte ocazii: preturile mele sunt corecte. Chiar o fata a fost socata la un targ (dupa ce mi-a zis ca am preturi prea mici) cand i-am spus ca totul e calculat, masurat si in pretul meu intra tot ce trebuie: "Cum, adica tu MASORI cata sarma iti intra la un pandantiv?!!" Pai da, daca nu as masura, cum as putea pune un pret corect?
    Dar scuza-ma, am vazut la targuri si cercei la 5 lei (si nu o pereche ratacita). Eu nu am preturi de genul asta.
    Oricum asta nu justifica un astfel de comportament. M-am gandit eu ca trebuie sa o fi calcat cu ceva pe coada de a scris acel mesaj dar nu am chef sa ii gasesc circumstante atenuante. De ce mereu trebuie sa fim buni si sa zicem, las-o saraca, era suparata, frustrata sau mai stiu eu cum? Intamplarea face ca nici eu nu eram ok dimineata iar mesajul ei nu m-a ajutat :)
    Nu as fi deschis discutia aici daca nu ma asteptam sa primesc linkurile respective cu copiile de la colegele de pe breslo... Dar am o vaga impresie ca nu vor aparea...

19.07.2011, 15:39:05
  • carmentobias
    carmentobias

Daca vrei lamuriri de la ea,de ce nu ii scrii pe mail?:) Nu cred ca aici iti va raspunde cineva :))

19.07.2011, 16:21:43
  • ElvenRose
    ElvenRose

de vreme ce m-a acuzat ca am copiat de pe breslo banuiesc ca este de aici (adica era la curent cu datele de postare a bijuteriilor mele si cu datele de postare ale celor de la care "am copiat"). Daca are ceva sa imi reproseze, sa o faca aici, unde sunt "probele". Nu am ce sa vorbesc cu ea in particular.

19.07.2011, 16:27:03
  • carmentobias
    carmentobias

Daca tu stii ca nu esti vinovata,nu are rost sa o lasi sa iti strice ziua.Mai bine fa ceva pozitiv,mestereste!:)

19.07.2011, 16:50:38
  • ElvenRose
    ElvenRose

tocmai ma pregatesc sa fac o pisuca de fimo :) mi-au trecut nervii intre timp ;)

19.07.2011, 16:52:32
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Eu o sa inchid subiectul inainte sa degenereze, e un subiect sensibil.
    Dacian Moon, eu propun sa ignori pe viitor mesajele de genul asta.

Daca cineva are dovezi clare referitoare la produse copiata poate sa imi trimita cu incredere un mesaj privat, nu e nevoie sa ne spalam in public rufele.

19.07.2011, 21:48:16