Forum: Suport Breslo Produse cu stoc >0
4handmadeBuna.
27.09.2014, 10:10:34
Am redeschis magazinul dupa o perioada destul de lunga de timp, si incerc sa imi actualizez stocul. Intampin insa dificultati in identificarea produselor care imi apar pe stoc. Mi-au ramas multe produse fara stoc, pe care nu le-am sters din lista de produse in ideea ca poate le voi mai achizitiona vreodata.
Spuneti-mi daca stiti sa existe vreo optiune sa vad doar produsele cu stoc.
renato.sBuna,
27.09.2014, 11:18:28
nu stiu sigur daca raspunde exact la ceea ce se dorea, dar din ce am observat eu, ca incepator, in " lista mea de produse " se pot cauta produsele aflate pe stoc sau nu, doar ca trebuie indicata o valoare in casuta "stoc".
Probabil va fi greu pentru a vedea toate produsele, daca au diferite valori mari, si va consuma timp introducand numerele manual crescator din 1 in 1, dar intr-un final va fi afisat cate produse sunt pe stocul respectiv.
4handmadeDa, asta descoperisem si eu :) Dar este destul de greu sa iei la rand toate cantitatile posibile...
27.09.2014, 15:06:09
Ar fi utila aceasta optiune, in cazul in care nu cumva exista deja.
FIMARCscri cifra 0 in casuta ''stoc'' si-ti afiseaza toate produsele cu stoc 0
30.09.2014, 13:55:49
4handmadeEu le vroiam pe cele cu stoc mai mare ca zero :) Produsele cu stoc deci.
30.09.2014, 16:41:38
FIMARCScuze,am inteles gresit.Este cam greu pt.magazinele de furnituri ca trebuie introdusa o cifra 1.2.3 etc,o varianta ca sa le elimine pe cele cu stoc ''0'' eu nu stiu
02.10.2014, 11:51:31
Ethno.BeadSi eu m-am lovit de treaba asta, la un moment dat a devenit mult prea dificil si mai ales imi lua o gramada de timp sa fac inventarul - prea multe produse cu stoc zero. M-am enervat si le-am sters pur si simplu. Acum le sterg periodic si e mult mai usor sa fac inventarul. Cand se intampla sa aduc aceleasi produse fac alte poze si le listez din nou. Stiu ca nu e tocmai ok sa relistezi produsele, dar atat timp cat nu exista o solutie pentru a vizualiza doar produsele aflate in stoc, nu vad alta varianta. Pe de alta parte, mai ales in cazul pietrelor semipretioase naturale taiate manual, pot exista diferente intre doua siraguri, asa ca mi se pare mult mai ok sa listez din nou produsul real pus in vanzare, decat sa reactivez un produs asemanator pe care nu-l mai am in stoc.
03.10.2014, 01:10:35