Forum: Orice altceva Produse incadrate gresit
choice4allmesajul a fost mutat in : www.breslo.ro/Forum/Pe-BRESLO-se-vinde-orice_topic_1720/?p=48
28.11.2011, 08:36:11
tonycatNu e doar acest produs, ,mai sunt multe altele, ieri am pierdut vremea uitand-ma la galerii, si am observat multe neregularitati. E datoria adminilor sa verifice si sa corecteze neregulile, nu cred ca e corect sa le faca altii treaba.
28.11.2011, 08:54:12
choice4allNu e, nu e. Si nici nu-mi place sa arat cu degetul, da' mi-a intrat, asa, direct in ochi, precum un fir de nisip si am incercat "sa ma curat".........
28.11.2011, 09:31:57
tonycatAi dreptate, si eu am vazut niste cazuri, dar nu e corect sa se MAI intample situatii dintr-astea(si vor fi) cum nu e corect sa le MAI semnalam noi. Cand esti admin pe un sistem iti implementezi un sistem de auditare, nu ii incurajezi pe useri sa faca audit. Eu asa vad lucrurile. Cei care au semnalat astfel de cazuri au raspuns si ca urmare a cererii @Cinnamon de a le scrie in rubrica speciala. Eu una nu sunt de acord cu asta. Daca e cineva lezat direct de anumite situatii , asta e altceva.
28.11.2011, 10:06:59
MargeluteLa furnituri nu intra si trag speranta ca nici la vintage, deci care e treaba cu sarea asta de baie? Ca n-am rabdare sa citesc juma de pagina de descriere.
28.11.2011, 10:32:37
BresloBuna,
28.11.2011, 11:27:13
Momentan, ne ocupam de neregularitati in limita timpului disponibil.
Pana cand ne vom putea rezerva o perioada suficienta pentru a face ordine in toate categoriile, sugestiile dumneavoastra ne sunt foarte folositoare.
Topicul rezervat pentru aceste discutii este acesta: www.breslo.ro/Forum/Pe-BRESLO-se-vinde-orice_topic_1720
Sa fie o saptamana buna,
Echipa Breslo