Forum: Orice altceva produse repostate

• lavinexclusive
    lavinexclusive

Fetelor ce parere aveti de magazinul Arixa 10 care reposteaza mereu produsele facandu-le alte fotografii? Si asa am dubii ca ar fii handmade . . . poate este noua si nu stie cum merg treburile in comunitate , corect ar fii sa nu mai procedeze asa , daca toate am reposta produsele unde am ajunge?

07.04.2011, 18:04:46
  • lavinexclusive
    lavinexclusive

www.breslo.ro/Product/BOMBONICA_342437 acesta poseta e de trei ori postata sub imagini diferite!

07.04.2011, 18:10:55
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Nu imi dau seama daca geanta rosie e handmade, dar restul par a fi handmade, lucreaza mult in magazin cu piele si toate gentile sunt asemanatoare ca forma si stil.
    Ce nu gasesc eu este geanta postata de mai multe ori? poti sa dai te rog toate cele 3 linkuri?

07.04.2011, 19:37:22
  • lavinexclusive
    lavinexclusive

le-a sters pur si simplu, ieri era aceeasi geanta rosie pe prima pagina la 120 ron dar alte poze, am remarcat-o deoarece o mai vazusem postata mai demult, iar azi a aparut iar pe prima pagina la 110 ron, am cautat-o pe cea de ieri binenteles stearsa, eu retin gentutele postate stau mai mult pe aceasta pagina, am remarcat-o ca textura, model si culoare

07.04.2011, 20:09:25
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

ah, okay. Acum ca am vazut-o si eu, sa imi zici daca o regasesti postata a 4a oara.

07.04.2011, 20:53:47
  • lavinexclusive
    lavinexclusive

multumesc, sunt cu ochii pe magazin ! :) :) :)

07.04.2011, 21:09:20
  • artemiza.design
    artemiza.design

Si bratara cu manuta Fatimei, de la Ametist shop, despre care am mai scris, este iar pe prima pagina. Daca nu in fiecare zi,...atunci a doua zi siiigur avem placerea . O are si la vandute. www.breslo.ro/Sold/ametist.shop/Bratara-Mana-lui-Fatima_462911

08.04.2011, 19:54:27
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Sa ne reamintim: repostare este doar atunci cand este vorba de ACELASI produs (cu poze identice sau nu).
    In momentul in care produsele difera prin marime, culoare etc. se pot posta separat (vezi cazul Funky Bow de la mine din magazin).

Odata ce un produs a fost postat, nu mai poate fi re-listat pentru a ajunge pe prima pagina. In cazul in care a fost vandut si vreti sa fie din nou vizibil in magazin, se modifica stocul de la 0 la 1.

26.04.2011, 17:06:30
  • Nisina
    Nisina

Daca nu-ti place pe Breslo , nu inteleg de ce ai cont aici si de ce ai tot intrat pe Forum , @ claudia 88 !?

27.04.2011, 20:48:40
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Din punctul meu de vedere nu exista pe forum libertate de exprimare a jignirilor si limbajului sub orice critica.
    Vad ca subiectul asta are talentul de a scoate tot ce e mai urat din unii, prin urmare va fi inchis.

27.04.2011, 22:11:50