Forum: Suport Breslo Produse selectionate cu atentie

• Handmadewithlove.by.M
    Handmadewithlove.by.M

Am si eu o intrebare,cum poti sa faci o selectie de produse,ca cea care apare pe prima pagina ,si cum se intretine?Am tot cautat pe forum dar nu am gasit. Mi s-a intamplat sa nimereasca si mie un produs intr-o astfel de selectie,dar efectiv...cum se face?Pot sa fac si eu?

10.01.2013, 23:56:46
  • daisy.jewelry
    daisy.jewelry

Buna,

Te duci la butonul "descopera si cumpara" (sus pe pagina, sub sigla breslo) si ti se deschide un pop-up si apesi pe "galerii de cumparaturi". Acolo sunt afisate toate galeriile care pot fi afisate pe prima pagina. Daca dai mai jos pe pagina poti sa creezi si tu o asemenea galerie.

Galeriile, din cate am inteles, sunt postate pe prima pagina aleator si "expira" dupa aproximativ 3 zile.

Sper ca am fost destul de explicita :)

Succes!

11.01.2013, 08:29:05
  • Handmadewithlove.by.M
    Handmadewithlove.by.M

Multumesc muuult!!!:) Voi incerca!

11.01.2013, 11:10:51
  • Handmadewithlove.by.M
    Handmadewithlove.by.M

Ma las pagubasa,nu recunoaste produsele,se inchide,ma trimite la home...asta e ...

11.01.2013, 15:18:19
  • rosegarden
    rosegarden

nu te da batuta! ai inteles exact ce trebuie sa faci?
    dupa ce dai clic pe creeare lista, dai titlu,si ..preferabil dintr-un alt geam-google, morzilla , e,sau ce folosesti iti copiezi produsele care le vrei- de la tine ai voie 1. prod, de la altii cate 2 daca vrei, daca se potrivesc.
    dai clic pe produsul respectiv, asa incat sa-ti apara descriere, to..apoi de sus copiezi url-ul..adica acolo unde scrie www.breslo.ro..produs blablabla...il "innalbastrezi"-il marchezi,ai grija sa tragi marcajul pana na mai merge deloc-unele titluri sunt mai lungi decat vezi tu-apoi clic stanga copiati, dai clic in cealalta fereastra pe lista, alegi patratelul, si unde vine adresa, dai clic si inserati, apoi Ok..sau ce scrie langa...si ar trebui sa-ti apara. ai grija sa selectionezi si cele 4-5 cate sunt produse de rezerva!altfel nu-ti activeaza lista, in sfarsit salveaz-o!!
    succes!

11.01.2013, 15:29:42
  • Handmadewithlove.by.M
    Handmadewithlove.by.M

Multumesc mult pentru incurajare,am facut cam tot,dar in momentul in care dau ok la acel produs ca sa apara in casuta se inchide acea pagina si ma trezesc pe prima pagina :((( Ma gandesc ca poate e si din cauza browserului,o sa incerc altul!!Multumesc fetelor!!!

11.01.2013, 15:55:44
  • rosegarden
    rosegarden

:(

12.01.2013, 19:35:05
  • Handmadewithlove.by.M
    Handmadewithlove.by.M

Intre timp am reusit:D Nush ce nu-mi iesea,dar acum mi-a iesit si nu ma pot opri din facut galerii :))) Multumesc inca o data pentru ajutor!!!

13.01.2013, 17:50:40
  • rosegarden
    rosegarden

ehey!
    da,la inceput m-a cam prins si pe mine microbul...dar ma tinut doar 3 zile :D
    ma voi uite ce ai facut!

14.01.2013, 17:20:10
  • love4felt
    love4felt

Eu am o nelamurire/nemultumire. Cand aduni produsele pentru Treasury list, le aranjezi pe formatul 4/4. Cand sunt afisate pe prima pagina, sunt 5/3. Ce inseamna asta, ca ultimul produs din lista nu va aparea afisat pe prima pagina? Nu mi se pare corect, pentru ca desi e ultimul din ultimul rand, isi are rostul sau, nu inseamna ca trebuie lasat pe dinafara.
    In plus, cand facem listele avem in minte un pattern, o succesiune de culori, care se strica atunci cand se schimba formatul. Nu ar fi mai bine ori sa schimbati formatul in care apar pe prima pagina, ori cel pus la dispozitie cand alegem produsele?

18.01.2013, 21:35:06
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Formatul de pe prima pagina nu e inca definitiv; stim ca nu e deloc optimal ca galeiile sa fie create in formatul 4x4 si sa apara pe prima pagina 3x5.

Cand se va definitiva prima pagina se va alinia si crearea de galerii in acelasi format; discutam despre asta aici: www.breslo.ro/Forum/Intrebari-si-Sugestii-Galerie-de-pe-Prima-Pagina_topic_9629/?p=2

19.01.2013, 00:15:11