Forum: Suport Breslo Produse vândute
meandmineNu înțeleg cum pot să fac să trec la categoria vândute produsele pe care le-am vândut în alt loc decât pe Breslo (95% din vânzări le fac outside Breslo, personal). Dacă trec 0 la stoc, produsul cică ar trebui să apară în portofoliu. Dar acolo apar oricum toate. Cum așa? Păi cum fac diferența între ce e vândut și ce e nevândut? În plus și schimbatul ăsta de stoc se face cu doi pași în editarea anunțului, când mult mai simplu ar fi să schimbi 1 în 0 în lista de produse. Știe cineva cum ar fi mai simplu să fac?
30.10.2012, 22:22:38
CinnamonClovesProdusele care apar ca "vandute" sunt cele vandute exclusiv prin intermediul Breslo. Produsele vandute in alta parte (pe blog, la targuri etc) trebuiesc trecute cu stoc 0 -> dispar din magazin dar apar in continuare in portofoliu. Nu poti trece la "vandute" un produs care nu a fost vandut pe Breslo.
30.10.2012, 23:15:31
Pentru a schimba stocul mergi aici (trebuei sa fi logata un contul de vanzator): www.breslo.ro/Shop-Admin/products/list >dai click pe cifra cu stocul din dreptul produsului si treci in locul ei 0, apoi apesi Enter.
i.linepoate este mai bine sa stergi de tot produsul din lista ta de bijuterii oferite spre vanzare pe breslo.
31.10.2012, 00:16:49
mergi la lista de produse, si il stergi de la "x"
i.linein cazul in care vrei inca sa arati potentialilor clienti ce ai vandut pana acum, specifici asta in descriere. ceva de genu..: "acest produs este vandut, dar se poate reface ...bla,bla...ce doresti tu
31.10.2012, 00:18:40
CinnamonCloves@ i-line: poti desigur sa stergi produsul complet, dar asa va disparea de tot de pe Breslo. Protofoliul a fost special creat pentru a arata clientilor produse lucrate de tine care nu mai sunt la vanzare. Trecand stoc "0", produsul nu mai apare disponibil in magazin, dar se poate vizualiza in portofoliu, ceea ce mi se pare solutia cea mai eleganta.
31.10.2012, 11:55:16
meandmineMultumesc. Tot primesc comenzi pentru ceea ce nu mai am. Iar in Portofoliu apar talmes-balmes produse pe care nici macar nu le-am bagat acolo, nu stiu cum a ajuns. Nu prea mi-e clar... dar multumesc mult pentru cei care au dorit sa ma ajute. :)
09.11.2012, 22:00:45
CinnamonCloves@meandmine: in Portofoliu apar automat toate produsele listate in magazin, indiferent ca au stocul 0 sau mai mare.
10.11.2012, 11:54:34
Produsele pe care nu mai vrei sa le refaci / sa le vinzi trebuie sa aiba stocul 0 ca sa nu poata fi comandate.