Forum: Suport Breslo produsele din cos
daisy.jewelryStie cineva sa-mi zica care este algoritmul de aranjare a produselor in cos? Ca nu sunt alfabetic, nici in ordinea adaugarii, nici dupa pret.
03.04.2013, 16:52:13
Ma nedumireste si nu gasesc nimic in cos. Si fereastra e prea mica. Tot timpul scrolez. Am 24 produse in cos si uit de sus pana jos ce am pus, la ce dimensiune si ce culoare :(
AlexidaHandmadeAsa mi se intampla si mie si am ajuns sa notez ce am pus in cos ca sa nu il mai pun o data.
03.04.2013, 21:32:56
bijouxdemonangeDa, e deranjant intr-adevar.
04.04.2013, 02:16:04
Cred ca asezarea initiala a produselor in cos, este in ordinea in care sunt adaugate pe site (deci in functie de codurile alea) - nu sunt sigura, dar asa banuiesc, asa mi s-a parut.
Partea proasta este ca daca modific stocul la vreunul sau sterg sau ceva.. se amesteca toate in cos.
Si pierd foarte mult timp luand lista de la capat in loc sa merg inainte de la pozitia ramasa... de regula am mai mult de o unitate de produs.
daisy.jewelrysunt tare curioasa cati lucreaza pentru programarea acestei platforme. Cred ca ar putea fi si o armata si tot nu ar ajunge pentru cate sugestii si plangeri avem :)
04.04.2013, 10:56:13
Speram ca a gasit cineva vre-un siretlic sa ne dumireasca si pe noi...
Chestia cu codurile nu ma ajuta deloc. E o explicatie foarte plauzibila, dar....