Forum: Idei si sugestii promotii si oferte speciale
magdadsubiectul de la promotii speciale ar trebui sa poti macar sa il stergi si eventual sa-l modifici.
13.01.2011, 11:53:54
o promotie scrisa nu mai poti sa o modifici timp bun, eu de exemplu as vrea sa adaug si adresa web la descrierea promotiei si nu o pot nici midifica nici sterge.
mi s-a intamplat sa vreau sa modific si promotia toata si sa nu pot.
afara de asta produsele astea sponsorizate care sunt o ideee mareata mi se pare totusi exagerat sa apara si la sectia promotii si oferte.
CinnamonClovesMagdad, poti scrie unui moderator sa modifice o oferta pentru tine.
13.01.2011, 13:45:59
Sau poti posta modificarile intr-o noua postare la oferta, daca o faci la cateva minute dupa postarea initiala e ok, nu e nicio problema. Dar daca vreti modificari la cateva zile dupa ce ati postat oferta e mai bine sa le faca un moderator direct in postarea cu pricina.
magdadchiar mi se pare o facilitate nepretentioasa sa poti sa iti stergi propriul mesaj de pe forum dar mai ales de la promotii si oferte. mie nu mi se pare exagerat sa schimbi o oferta in decurs de 1-2 sapt poate chiar cateva zile.
13.01.2011, 19:34:17
sa adaugi un nou mesaj la promotia veche e o solutie care nu rezolva toate situatiile.
sa scriu uni moderator cum mi-ai sugerat o sa incerc dar mi se pare o alternativa putin incomoda, oricum multumesc de raspuns.
BohemianSindaca am putea sa ne stergem singuri ofertele mai vechi gardianul Cinnamonina nu ar mai putea verifica cine si cum abuzeaza de puterea conferita si s-ar suprasolicita topicul din nou!Ca eu as putea sa-mi pun o oferta la fiecare o ora si sa o sterg pe cea veche numai ca sa stau in fruntea listei!
18.01.2011, 12:01:33