Forum: Suport Breslo Promovare pe Facebook
queensoftOK, s-a reactivat magazinul pe Breslo, am adaugat deodamdata doar 2 produse.
10.10.2012, 10:42:59
www.breslo.ro/Shop/queensoft
Am adaugat magazinul pe pagina Facebook (NU pe profil).
https://www.facebook.com/pages/Bijuterii-handmade-unicat/136628459683339
Imi apare tab-ul (iconita) Breslo. Daca dau click pe aceasta iconita, imi apar si produsele din magazin.
Dar, 2 probleme (deocamdata):
1. bannerul de pe aceasta pagina este cel default (just another breslo shop), desi l-am modificat, pe pagina Optiuni Avanasate > personalizare
2. produsele adaugate in breslo nu apar in timeline. Nu asta ar fi ideea promovarii pe facebook, sa apara automat in timeline produsele adaugate in breslo ?
cristeavivianaSubscriu ,am aceeasi problema ,iar la my breslo se blocheaza (nu apare nimic )
11.10.2012, 11:01:20
CinnamonClovesQueensoft, ai dreptate, bannerul nu se actualizeaza in tab-ul de facebook. O sa dau mai departe problema la echipa tehnica.
11.10.2012, 14:30:57
Produsele Breslo nu apar in timeline doar pentru ca ai adaugat tab-ul Breslo. Ca sa apara in timeline trebuie sa folosesti un facebook app de tipul RSS grafitti. Acolo treci adresa RSS a magazinului tau (www.breslo.ro/Rss/queensoft) si decizi daca update-uirile sa para pe pagina sau pe profilul personal.
queensoftOK, am reusit cu RSS Grafitti.
12.10.2012, 17:34:48
Din pacate, feed-ul RSS nu contine nici o poza !
Cred ca, pina la urma, le pun manual linkurile si gata !!
CinnamonClovesMi se pare ca la RSS Grafitti poti selecta formatul in care sa apara feed-ul (mai mutl text, poze sau nu etc.). Dar este la fel de posibil ca feed-ul Breslo sa nu contina poze.
12.10.2012, 19:01:33
queensoftDa, asta am vrut sa spun: feed0ul RSS original breslo nu contine pozele !
12.10.2012, 21:02:21
Solutia, deja pusa in aplicare: adaugare manuala produse pe facebook !! :)
PursiSimplu"You must have permission to add apps to at least one Facebook Page to perform the requested action".
18.10.2012, 12:13:26
Acesta este mesajul care imi apare atunci cand apas pe "adauga magazinul tau breslo pe facebook".
Am cont FB (nu sunt f. activa dar, totusi am:) ); ma poate ajuta cineva in acest sens?
Multumesc!
CinnamonCloves@pursisimplu: probabil ca ai un profil personal si nu o pagina (Facebook Page).
19.10.2012, 15:01:33
Poti crea o pagina aici: https://www.facebook.com/pages/create.php?ref_type=sitefooter