Forum: Suport Breslo Promovare pe Facebook

• queensoft
    queensoft

OK, s-a reactivat magazinul pe Breslo, am adaugat deodamdata doar 2 produse.
    www.breslo.ro/Shop/queensoft
    Am adaugat magazinul pe pagina Facebook (NU pe profil).
    https://www.facebook.com/pages/Bijuterii-handmade-unicat/136628459683339
    Imi apare tab-ul (iconita) Breslo. Daca dau click pe aceasta iconita, imi apar si produsele din magazin.
    Dar, 2 probleme (deocamdata):
    1. bannerul de pe aceasta pagina este cel default (just another breslo shop), desi l-am modificat, pe pagina Optiuni Avanasate > personalizare
    2. produsele adaugate in breslo nu apar in timeline. Nu asta ar fi ideea promovarii pe facebook, sa apara automat in timeline produsele adaugate in breslo ?

10.10.2012, 10:42:59
  • cristeaviviana
    cristeaviviana

Subscriu ,am aceeasi problema ,iar la my breslo se blocheaza (nu apare nimic )

11.10.2012, 11:01:20
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Queensoft, ai dreptate, bannerul nu se actualizeaza in tab-ul de facebook. O sa dau mai departe problema la echipa tehnica.

Produsele Breslo nu apar in timeline doar pentru ca ai adaugat tab-ul Breslo. Ca sa apara in timeline trebuie sa folosesti un facebook app de tipul RSS grafitti. Acolo treci adresa RSS a magazinului tau (www.breslo.ro/Rss/queensoft) si decizi daca update-uirile sa para pe pagina sau pe profilul personal.

11.10.2012, 14:30:57
  • queensoft
    queensoft

OK, am reusit cu RSS Grafitti.
    Din pacate, feed-ul RSS nu contine nici o poza !
    Cred ca, pina la urma, le pun manual linkurile si gata !!

12.10.2012, 17:34:48
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Mi se pare ca la RSS Grafitti poti selecta formatul in care sa apara feed-ul (mai mutl text, poze sau nu etc.). Dar este la fel de posibil ca feed-ul Breslo sa nu contina poze.

12.10.2012, 19:01:33
  • queensoft
    queensoft

Da, asta am vrut sa spun: feed0ul RSS original breslo nu contine pozele !
    Solutia, deja pusa in aplicare: adaugare manuala produse pe facebook !! :)

12.10.2012, 21:02:21
  • PursiSimplu
    PursiSimplu

"You must have permission to add apps to at least one Facebook Page to perform the requested action".
    Acesta este mesajul care imi apare atunci cand apas pe "adauga magazinul tau breslo pe facebook".
    Am cont FB (nu sunt f. activa dar, totusi am:) ); ma poate ajuta cineva in acest sens?
    Multumesc!

18.10.2012, 12:13:26
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

@pursisimplu: probabil ca ai un profil personal si nu o pagina (Facebook Page).
    Poti crea o pagina aici: https://www.facebook.com/pages/create.php?ref_type=sitefooter

19.10.2012, 15:01:33