Forum: Orice altceva Propunere de colaborare pentru articole pe blog Breslo in sectiunea "Produsul zilei"
colourshakeBuna,
07.07.2011, 14:15:38
Daca iti doresti sa scrii articole pe blogul Breslo pentru categoria "Produsul zilei"(unde postez si eu) dar nu mai exista locuri disponibile, sau daca iti doresti sa contribui la aceasta sectiune dar nu crezi ca poti face acest lucru pe baza unui orar bine definit, sau daca ai pur si simplu din cand in cand cate o idee pe care vrei sa o valorifici, te invit sa-mi trimiti articolul tau si daca totul este ok, va fi postat pe blogul Breslo pentru a fi vazut si admirat de toata lumea.
Mentiuni:
* Pentru fiecare articol scris de altcineva decat de mine, voi mentiona clar, sub titlu, la inceputul articolului, autorul, cu link pe numele acestuia catre magazinul sau.
* Aceasta propunere nu ma obliga sa postez orice articol primit, daca din diverse motive consider ca acesta nu este potrivit pentru sectiunea "Produsul zilei". Daca acest lucru se intampla, voi instiinta in scris autorul de decizia luata si motivele. acesteia.
* Aceasta propunere este valabila numai pentru sectiunea "Produsul zilei". Pentru colaborari in cadrul altor sectiuni, va rog luati legatura cu redactorii care posteaza in sectiunile respective.
Pentru mai multe detalii, va rog sa-mi trimiteti un mesaj prin mesageria breslo.
O zi frumoasa in continuare
Colourshake