Forum: Bug-uri Propuneri de functii utile pentru cumparator

  • acidor
    acidor

    Incep prin a-i multumi Carinei (Ethno.Bead) pentru link-ul spre forum, deoarece eu nu am identificat calea spre el pornind din www.breslo.ro.
    Idei utile pentru cumparatori (cel putin din punctul meu de vedere):
    - posibilitatea selectarii din start a faptului ca doresc sa cumpar furnituri, nu altceva;
    - introducerea unui motor de cautare in propriile produse cumparate (vezi argument mai jos);
    - posibilitatea accesarii descrierii pe larg a produselor cumparate (cea oferita de vanzator) si dupa cumparare.

    Argument: in prezent am 46 de pagini de produse cumparate. Recunosc ca nu am avut intotdeauna timp/dispozitie sa scriu pe produsele cumparate de unde si cu cat le-am luat si/sau alte caracteristici. Cand doresc sa aflu cu cat am cumparat furniturile sau (mai ales) daca doresc o completare la ele de la acelasi furnizor trebuie sa iau la puricat fiecare pagina si fiecare comanda, daca nu imi amintesc exact furnizorul. In versiunea anterioara macar putem folosi functia "find" pe paginile web, acum trebuie sa si deschid fiecare comanda.

    Cautarea ar fi utila si prin cautare magazin si prin cautare cuvant cheie

    12.12.2014, 14:30:30
  • 4handmade
    4handmade

    SUSTIN!

    12.12.2014, 14:48:59
  • mssdelilah
    mssdelilah

    Despre Paypal doresc sa vorbesc oleaca:
    "Breslo

    Se va implementa si plata directa prin PayPal. Deocamdata clientului i se furnizeaza doar adresa de email.

    Va multumim pentru Feedback, vom face tot posibilul sa tinem cont de toate sugestiile voastre."

    Ce poate face clientul cu adresa de mail? Se astepta sa fie redirectionat catre paypal...
    Deci, tot ramburs, prin posta romana trimit coletul...

    12.12.2014, 16:29:26
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

    Sunt intru totul de acord cu acidor, și eu am resimțit nevoia acută de căutare în produsele cumpărate. Sunt cumpărător de peste trei ani pe această platformă, am furnituri cumpărate demult, cărora le vine rândul mult mai târziu să fie integrate în bijuterii sau decorațiuni și cărora le găsesc foarte greu prețul, sau mi se cere să fac un produs asemănător cu ceva vândut mai demult și am nevoie să cumpăr din nou furnituri pentru el și iarăși e foarte greu să găsesc furnizorul. Vă rog frumos să țineți cont și de acest aspect!

    12.12.2014, 22:17:22
  • blanitza
    blanitza

    Trebuie sa faceti ceva si cu actuala incadrare in categorii, referitor la faptul ca eu, daca am preponderent materiale in magazin si sunt incadrat la non-hamdmade, sa pot lista si produse handmade. In momentul de fata nu pot, si nu mi se pare absolut deloc in ordine aceasta situatie. Eu am un magazin mixt, platesc taxa de non-handmade, adica mai mare decat unul handmade, si nu vreau sa aud ca trebuie acum sa-mi deschid inca un magazin, numai handmade, cata vreme am deja unul pe care-l pot folosi si pentru una, si pentru alta, cum era in anterioara versiune Breslo. Am inteles ca se imbunatateste situl, insa nu cu pretul renuntarii la aspectele pozitive care existau anterior.

    13.12.2014, 00:50:49
  • Ethno.Bead
    Ethno.Bead

    blanitza, de ce nu poti lista produse handmade? Eu dupa ce ti-am citit comentariul am incarcat un produs handmade ca sa testez si merge. Apare si in magazin, si pe prima pagina la creatii handmade.

    13.12.2014, 01:53:25
  • Breslo
    Breslo

    Buna tuturor,

    Se va mai lucra la sectiunea Cumparaturi. In viitor va exista si searhc.

    Cu adresa de email, cumparatorul poate intra in contul lui de PayPal ca sa plateasca online, la fel cum cu un cont IBAN poate itnra in contul lui de internet banking ca sa faca transfer bancar online.

    Adaugarea de produse Handmade pentru magazinele Non-Handmade functioneaza. Blanitza, te rugam sa ne trimiti un printscreen pe [email protected] ca sa ne dam seama ce problema intampini.

    Multumim!

    15.12.2014, 09:52:59