Forum: Suport Breslo publicitate

• Marmotescu
    Marmotescu

Cred ca trec printr-o faza extrem de blonda, dar nu mai gasesc de unde se initiaza campaniile publicitare :). Please help

08.09.2013, 08:52:56
  • AlexidaHandmade
    AlexidaHandmade

Cand esti logata in contul tau,in lista de optiuni ce se deschide cand apesi pe "omuletul" din dreapta sus ai optiunea PROMOVEAZA MAGAZINUL si alegi varianta "Pe Breslo".
    IMi cer si eu scuze pentru explicatiile "blonde" deasemenea, dar macar ne potrivim.

08.09.2013, 10:00:16
  • Marmotescu
    Marmotescu

La mine apar ca optiuni:pe blog si pe Fb...Breslo nu apare

08.09.2013, 12:15:06
  • AlexidaHandmade
    AlexidaHandmade

Esti sigura? Poate nu sunt destui breslei in cont? Nu stiu, doar imi dau cu parerea, dar asta ar fi o explicatie

08.09.2013, 13:07:01
  • Marmotescu
    Marmotescu

breslei sunt,ai am si castigat niste campanii breslo....doar ca nu merge.scriu la bug-ur :)

08.09.2013, 14:16:49
  • gydesi
    gydesi

Incearca la meniul din dreapta sus la 'Adaugare produse'->cauta meniul 'Publicitate' Aici trebuie sa se afiseze pe verde cate campanii mai ai in cazul in care ai castigat astfel de campanii.

11.09.2013, 13:30:27
  • Marmotescu
    Marmotescu

mie nu imi apare meniul de publicitate :)

13.09.2013, 20:42:39
  • mielena
    mielena

Nici mie nu imi apar campaniile publicitare castigate la "Classic Novels...", Marmi. Cred ca nu merge de la sine ci doar daca organizatorul sau noi solicitam direct catre un administrator breslo care are drepturi de a ne modifica profilul financiar.

Eu am mai avut niste campanii publicitare castigate cu AMZA si stiu ca blanitza- organizatoarea concursului de atunci a scris echipei breslo. Oricum- ca fapt divers- nu am actoivat imediat campaniile si dupa un timp au disparut; se poate ca au si premiile un termen de expirare. Poate ne explica vreun admin....

13.09.2013, 21:13:47
  • Breslo
    Breslo

Ne-am mutat aici: www.breslo.ro/Forum/campanii-breslo_topic_12520

Daca ati castigat campanii, spuneti-i va rugam organizatorului sa ne trimita un mesaj cu castigatorii.

Campaniile castigate nu ar trebui sa expire. Poti sa scrii un mail pe [email protected], in care sa ne explici mai in detaliu ce si cum. (Cand le-ai primit, cate erau, etc.) Ne-ar ajuta sa ne dam seama ce s-a intamplat.

Zi frumoasa!

16.09.2013, 12:44:34