Forum: Suport Breslo "Produse alese cu deosebita grija"

• DinFir
    DinFir

Aceste 15 produse apar pe prima pagina si spre rusinea mea, dupa patru ani si ceva de Breslo", nu stiu cine si in ce conditii le expune. Nu cred ca sunt singura in situatia asta. Ma poate lamuri cineva?
    O zi placuta!

28.03.2013, 09:09:13
  • fairdealing
    fairdealing

Daca vrei,intra pe rubrica ”idei si sugestii la tema ”persoane care triseaza”subiect deschis de GabrielleDeco,se raspunde la modul cum sunt selectate,daca ai rabdare sa citesti tot, poate imi spui si mie ce ai inteles,multumesc,Maria

28.03.2013, 10:11:38
  • handmadeCouture
    handmadeCouture

acele produse care apar pe prima pagina fac parte din galerii personalizate. Oricine poate selecta produse favorite si adauga in galerii proprii. Acele galerii create sunt selectate aleator si expuse pe prima pagina. Pentru a crea o galerie, apasa pe "Descopera si cumpara" - "Galerii de cumparaturi" si urmeaza pasii din josul paginii. Dupa aia spera ca va fi afisata :)

28.03.2013, 12:18:22
  • DinFir
    DinFir

Multumesc mult, "handmadeCouture". Sper sa ma descurc.
    O seara placuta!

28.03.2013, 18:20:11
  • love4felt
    love4felt

Ca tot veni vorba, azi nu am vazut nici o galerie aproape, rulau numai cele mai noi produse. :)

28.03.2013, 19:23:50
  • fairdealing
    fairdealing

am observat si eu, nu stiu care este motivul,galerii sunt

28.03.2013, 21:17:21
  • Evutza
    Evutza

Pai din cate am observat eu, acum echipa Breslo a decis sa afiseze (cred ca tot aleator in ceea ce priveste zilele si orele) pe prima pagina atat "Produse selectionate cu grija" cat si "Produse nou listate".

Eu imi explic asta datorita faptului ca au fost discutii candva pe forum legate de faptul ca si produsele noi listate ar fi bine sa fie afisate mai in prim plan din diverse motive. In acelasi timp, erau si "tabere" ce sustineau mai degraba galeriile in prim plan, decat produsele noi ale utilizatorilor.
    Nu stiu in ce masura acesta este si rationamentul echipei Breslo, insa prin aceasta alternare eu vad o conciliere intre dorintele tuturor breslasilor. Una binevenita, din punctul meu de vedere! :)

O zi frumoasa va doresc tuturor!

30.03.2013, 16:54:43
  • fairdealing
    fairdealing

Si eu m-as bucura daca s-ar lua aceasta hotarare!pt.mine a functionat deja(faptul k au fost postate in prim plan produsele noi.Va doresc succes la toti breslasii!

30.03.2013, 22:02:02