Forum: Orice altceva RAFTUL ,,BIO,, DIN IMPORT ...

• veronicad
    veronicad

Se pare ca am devenit ofiterul de serviciu la sectiunea Baie si frumusete!
    Dar mai bine cred ca ar fi sa merg sa colectionez si eu produse ,,bio,, de prin magazine si sa le postez frumusel aici...
    Oare nu se poate ,,filtra,,cumva aceasta invazie de produse naturale ...bio...si ce-or mai fi ele, care numai handmade nu sunt si sunt postate aici cu atata seninatate...??!

21.06.2011, 07:35:29
  • veronicad
    veronicad

Fratilor,chiar nu ma lamureste nimeni ce-i cu produsele alea la sectiunea Baie si frumusete?! Se vede clar ca sunt produde de magazin!
    Heeeeeeeeeei,nu ma aude -vede nimeni?!

21.06.2011, 14:00:27
  • cocky
    cocky

eu te aud, te vad, am vazut si produsele,dar nu pot sa fac nimic. chiar vroiam sa-mi caut un balsam de buze, dar mai astept, poate dispar alea de acolo,n-am chef sa ma plimb prin atatea produse pe care le gasesc in magazine...

21.06.2011, 14:45:09
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Veronica: nu prea inteleg ce gen de lamurire astepti?!?!
    Ai raportat produsele (din butonul special)?!
    Raportarea pe forum dureaza mult mai mult decat cea directa, pe forum fiind neoficiala ca sa-i spun asa. Nu cred ca sta vreun admin calare pe forum sa vada cine ce mai semnaleaza ca neincadrandu-se in reguli :)
    Si se poate trimite mail la [email protected] cu raportarea intregului magazin pentru produse neconforme cu regulamentul.
    In plus, a mai fost semnalat ieri magazinul cu pricina si in topicul special creat pentru asa ceva, respectiv aici: www.breslo.ro/Forum/Pe-BRESLO-se-vinde-orice_topic_1720 mai multe topicuri pe aceeasi tema nu ajuta pe nimeni in nici un fel.
    Ceea ce poti sa faci este sa astepti sa ajunga informatia la cine trebuie. Dar atata timp cat raportarea se intampla doar pe forum, ma indoiesc ca masurile vor fi luate la scurt timp dupa raportare, asa cum probabil ar fi ideal sa se intample.

21.06.2011, 15:31:54
  • veronicad
    veronicad

Este de-a dreptul incredibil si nu cred ca nu se vede acolo unde trebuie...dar pana una alta mai trece timpul...mai o mica reclama...si poate nu mai zice nimeni nimic! Nu pot sa cred ca nu se poate face ceva,ca atunci cand se actualizeaza un produs,acesta sa fie bine categorisit si incadrat dupa criteriile breslo.
    Haideti sa facem ceva totusi...

22.06.2011, 07:38:25
  • croseta.fermecata
    croseta.fermecata

Sa faca CEVA cine trebuie sa faca !

22.06.2011, 08:18:14
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Despre asta vorbim aici: www.breslo.ro/Forum/Pe-BRESLO-se-vinde-orice_topic_1720

Va rog nu mai deschideti subiecte specifice pe un anumit caz daca exista deja un topic pentru discutia generala. E valabil si pentru reactivarile de magazin care sunt mult mai eficiente trimise pe mail (asta asa, pe langa subiect).

PS: Bijouxdemonange: Ba daaaa, eu scanez periodic topicul de mai sus ca sa trimit mail direct cu produsele non-conforme :)

22.06.2011, 19:49:02