Forum: Suport Breslo Reactivare cont
irinaroscacreationsAm fost plecata din tara si am contul bagat in vacanta pentru inca vre-o 2 ani. Cum as putea reactiva contul? Am trimis un mesaj la [email protected] dar nu am primit inca nici un raspuns
28.10.2014, 20:36:47
Carmen.Sylva.ARTTeoretic, dupa ce efectuezi plata taxei lunare, magazinul va fi activat, ramane sa alegi metoda de plata pe care o preferi.
28.10.2014, 22:05:13
Din partea dreapta a paginii (magazinul tau) selectezi Financiar si alegi metoda de plata, perioada, s.a.m.d.
Taxa lunara este ceva mai mare acum, 30 si ceva de lei pe luna pentru hand-made si dublu pentru vintage si furnituri.
Nu astiu daca te-am lamurit, oricum, sunt sanse ca staff-ul breslo sa-ti raspunda la e-mail daca sunt neclaritati.
Bafta!
Ethno.BeadMagazinul e in vacanta, ceea ce e diferit de contul inactiv pe motiv de neplata.
28.10.2014, 22:22:32
Din cate stiu, operatiunea e ireversibila. Daca Breslo nu poate anula optiunea, singura varianta este sa-ti faci alt cont.
Carmen.Sylva.ARTAaaa, da, așa este...nu am fost atentă, rămăsesem la partea cu magazinul inactiv de doi ani și mă gîndeam că au fost facute destule schimbari in acest timp...cred că doar cei de la Breslo pot rezolva problema :(
28.10.2014, 23:19:31
irinaroscacreationsMai am cateva luni platite dar din pacate nu pot reactiva contul. Nu inteleg de ce nu este disponibila si optiunea de a-mi rectiva contul cand am nevoie. Inca mai astept un raspuns de la echipa Breslo.
29.10.2014, 08:34:34
irinaroscacreationsTotusi are vre-un admin bunavointa sa-mi raspunda la mesaj? Am trimis un e-mail la echipa Breslo pe data de 23 octombrie si nu am primit nici un raspuns pana acum. Se poate reactiva magazinul sau nu?
29.10.2014, 17:19:28