Forum: Suport Breslo reactivare magazin

• user69742
    user69742

va rog sa-mi reactivati si mie magazinul,
    v-am trimis pe mail dovada platii,care s-a efectuat pe 29.08.2013,

multumesc anticipat pentru promptitudine,

03.09.2013, 12:10:24
  • Breslo
    Breslo

Buna ziua,

Platile catre Breslo se inregistreaza in urmatoarele intervale de timp:

max 5 zile lucratoare - pentru plata prin Mandat postal
    max 2 zile lucratoare - pentru plata prin Transfer bancar sau Depunere la ghiseul bancii
    max 1 zi lucratoare - pentru plata prin Paypal

Platile sunt confirmate doar dupa ce ajung efectiv la noi.

Daca plata dumneavoastra nu a fost inregistrata in intervalul de timp anuntat, va aflati in una din urmatoarele situatii:

- mandatul nu a ajuns la noi
    - nu a fost completat corect codul comenzii de breslei ce ne permite sa va identificam magazinul.

Pasul urmator este sa trimiteti un mail cu dovada platii pe adresa [email protected], cu subiectul "Confirmare plata BRESLEU-XXXX".

Din acest punct, echipa Breslo va procesa plata dumneavoastra in momentul in care va va citi mailul. Cererile trimise catre adresa [email protected] sunt rezolvate in ordinea primirii lor.

Zi frumoasa!

09.09.2013, 09:51:09
  • elenamazare
    elenamazare

Buna ziua, si eu imi doresc magazinul reactivat. Am achitat astazi de dimineata, imi apar bresleii pe care ii am in cont, insa imi scrie magazin expirat si nu pot adauga produse. Mai trebuie sa astept, sau este altceva ce trebuie sa fac?

Va multumesc,
    Elena Mazare

23.09.2013, 18:43:49
  • ramonaignat
    ramonaignat

Buna Elena, din experienta mea iti spun ca o sa mai dureze putin , o zi-doua pana se reactiveaza magazinul. Activeaza magazinul doar in momentul in care banutii ajung la ei. Succes !

23.09.2013, 19:00:40
  • elenamazare
    elenamazare

Multumesc pentru raspuns! Am crezut ca prin PayPal imi activeaza intr-o zi, voi mai verifica maine.

23.09.2013, 19:28:24
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Daca bresleii iti apar in cont deja, cum spui, atunci din noaptea asta vei avea magazinul activ.
    Activarea magazinului se face automat (nu manual!) in ziua imediat urmatoare celei in care ti-au intrat bresleii in contul Breslo.
    Nu se face reactivare/suspendare magazin in mijlocul zilei, ci de la miezul noptii. Astfel fiecare zi de magazin activ este o zi calendaristica, de 24 ore integral.

23.09.2013, 23:57:46
  • Eni
    Eni

Buna,
    Am achitat ieri prin transfer, magazinul este inactiv inca dar jos la comenzi nu imi mai apare comanda pentru care am platit, nu ar trebui sa apara nr.-ul comenzii cu mesajul "asteptare confirmare" sau ceva de genul? Ultima oara asa tin minte ca a fost ...

24.09.2013, 16:13:55
  • Eni
    Eni

mersi ptr cine a rezolvat :)

24.09.2013, 18:05:20
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Comanda de breslei e valabila 24 ore. Apoi ea dispare din lista ta (pentru cazurile in care decizi sa nu mai platesti, sa fie anulata eventual). In momentul in care intra banii in cont, comanda devine din nou vizibila, in lista ta de comenzi iar bresleii intra in contul tau Breslo.

24.09.2013, 19:01:16
  • elenamazare
    elenamazare

Multumesc bijouxdemonange !

24.09.2013, 22:34:46
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Cu placere!

25.09.2013, 12:55:56
  • user44982
    user44982

Buna ziua,
    Am facut plata magazinului in 09.12, la ghiseul bancii si au trecut deja 4 zile daca iau in calcul si data platii si nu mi s-a redeschis magazinul.
    Va rog sa-mi explicati care este cauza ?
    Multumesc !

12.12.2013, 22:04:33
  • user44982
    user44982

Astazi incepe a 5-a zi in care magazinul meu e inchis, desi trebuia sa se redeschida in 2 zile ...Ce se intampla totusi?

13.12.2013, 09:55:51
  • Breslo
    Breslo

Buna,

Platile catre Breslo sunt procesate in urmatoarele intervale de timp:

max 5 zile lucratoare - pentru plata prin Mandat postal
    max 2 zile lucratoare - pentru plata prin Transfer bancar sau Depunere la ghiseul bancii
    max 1 zi lucratoare - pentru plata prin Paypal

Platile sunt confirmate doar dupa ce ajung efectiv la noi.

Daca plata ta nu a fost inregistrata in intervalul de timp anuntat, te afli in una dintre urmatoarele situatii:

- mandatul nu a ajuns la noi
    - nu a fost completat corect codul comenzii de breslei ce ne permite sa va identificam magazinul.

Pasul urmator este sa trimiti un mail cu dovada platii pe adresa [email protected], cu subiectul "Confirmare plata BRESLEU-XXXX".

Din acest punct, daca banii au intrat deja in contul Breslo, echipa va procesa plata in momentul in care va va citi mailul. Cererile trimise catre adresa [email protected] sunt rezolvate in ordinea primirii lor.

Zi frumoasa!

13.12.2013, 11:08:39
  • user44982
    user44982

Imi pare rau, dar asta e un mesaj standard pe care deja il stiu.Am facut plata la ghiseul bancii, nu prin mandat postal ca sa dureze 5 zile.Deja e foarte mult...Va rog sa-mi raspundeti strict la problema mea, nu "robotizat".
    Multumesc !

13.12.2013, 23:52:36
  • queenBEAD1
    queenBEAD1

am platit si eu prin paypal de dimineata, adica vineri dimineata. Ma gandeam ca se reactiveaza magazinul acum la inceput de sambata... dar inca nu. Totusi plata prin paypal se vede instantaneu.

14.12.2013, 00:20:19
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

@ sagas, si totusi in raspunsul "robotizat" e si ceva util strict pentru problema ta: trimite un mail la [email protected] cu dovada platii si eventual cu datele tale (nume+cod) si vedeti pe unde e problema.

@queenBEAD: te sfatuiesc sa faci la fel, sa trimiti un mail.

Zi frumoasa!

14.12.2013, 10:04:48
  • queenBEAD1
    queenBEAD1

gata s-a rezolvat :) Multumesc :)

14.12.2013, 15:01:32
  • user61482
    user61482

Pe perioada in care magazinul este suspendat am putea vedea macar comenzile ? Eu zic ca ar fi o chestie de respect daca nu pentru noi cel putin pentru clientii care nu au nicio vina ca nu mi-am platit eu magazinul la timp... Merci!

07.04.2014, 12:16:17
  • user44982
    user44982

Buna ziua,
    Am facut plata magazinului in 03.04 la ghiseul bancii si inca nu mi s-a redeschis magazinul.
    Va rog sa ma ajutati !

08.04.2014, 11:34:17
  • user44982
    user44982

S-a redeschis magazinul, multumesc !
    Totusi nu-mi pot explica de ce nu a ajuns codul BRESLEU, cand eu l-am scris "de mana" la detaliile platii cand am platit la ghiseu ? As stii macar a cui este vina pentru intarziere si ce sa fac sa nu se mai intample :D

10.04.2014, 13:52:19