Forum: Orice altceva RECLAMA AGRESIVA
veronicadSunt uimita si totodata bulversata de ceea ce vad!
25.06.2011, 09:51:50
Nu vreau sa fiu rea si nici sa creez subiecte aiurea dar sunt dezamagita total si dezarmata...Nu mai am nici inspiratie parca atunci cand vad ce se intampla,cel putin la sectiunea Baie si frumusete.
Produse de serie...poze luate de pe internet...neclare,asociate cu cate un produs facut chipurile handmade si uite asa...ce tari suntem noi!
Pagini intregi acaparate cu aceste produse descrise doar in 2 randuri pentru ca se vede clar ca nu sunt facute de catre posesor!
Am vazut deja etichete apartinand altui magazin si sunt convinsa ca acesta este un magazin paralel,deschis numai cu produse de fabrica!
Este corect?
Se pare ca a fost creeat un precedent si acum toata lumea face acest lucru.
Sa ma insel eu,oare?!
MargeluteNu te inseli, si eu am remarcat, dar iar se va inchide subiectul si discutia va fi redirectionata.
25.06.2011, 11:07:17
blanitzaSi eu as incadra la "Reclama agresiva" furnizorii de materiale care te agaseaza saptamanal sau si mai des cu mailuri de reclama, daca ai apucat sa comanzi o data de la ei. Fara sa le dai permisiunea, ei iti folosesc adresa de mail pentru a te bombarda cu mesaje de tip SPAM.
25.06.2011, 11:37:46
Nadinneblanitza, eu sunt de parere ca aceasta situatie pe care o semnalezi tu se poate rezolva usor cu un replay la mail-ul respectiv prin care soliciti sa fii scoasa din lista destinatarilor pentru astfel de anunturi.
25.06.2011, 14:43:28
Eu sunt in aceeasi situatie ca si tine (si probabil multe alte persoane): am comandat o data sau de mai multe ori dintr-un anumit magazin si primesc frecvent pe mail promotiile respectivului magazin. Eu apreciez acest lucru, pentru ca este posibil ca pe Breslo sa ratez promotia de la rubrica speciala, avand in vedere ca mai mult de o zi nu sta o promotie in acel "Top 5", iar daca nu este acolo nu stiu cati dintre noi parcurg mai mult de atat din topicul respectiv...
In plus, multe persoane chiar mentioneaza in respectivul e-mail ca daca nu se mai doreste sa se primeasca astfel de notificari, sa se dea un replay si adresa ta va fi stearsa din lista. Si chiar daca nu se mentioneaza asta, tot putem da replay... :):)
tonycatSituatia asta ca primesc mailuri de anuntare a promotiilor sau noutatilor dintr-un magazin sau altul nu e noua, nici gresita, nici agresiva. Si eu primesc zilnic sau saptamanal mailuri de la adresele companiilor la care m-am abonat la "newsletter". Nadinne are dreptate, cu un mail prin care iti exprimi dezacordul de a mai primi acele informatii, situatia asta suparatoare se rezolva. Si imi e greu sa cred ca e vreun breslas care nu e abonat la neswletter-ul macar al unei companii americane sau de pe Luna si nu primesc mailuri de la acelea.
25.06.2011, 22:33:10
veronicadREVELATIE!
26.06.2011, 08:18:13
Asatazi chiar am avut o revelatie si o multumire de sine cand am deschis Breslo la sectiunea baie si frumusete!
Ma bucur ca fetele noastre creative si care chiar fac lucruri deosebite,care au vechime si credibilitate,nu lasa pentru mult timp afisate reclamele astea false si pompoase care nu au ce cauta aici.
Eu am inca incredere in comunitatea breslasilor,cred in ei ca sunt oameni deosebiti,care muncesc sincer si curat si ca nu vor lasa intrusii si neavenitii sa ne strice firma.
Sa aveti o zi buna,mult talent si multa sinceritate!!!
bijouxdemonangeSi eu care speram ca au fost sterse alea...
26.06.2011, 13:07:57
croseta.fermecataVise taica ,vise!
26.06.2011, 18:14:38
bijouxdemonangemda...inca mai e o mica farama de speranta pe undeva... nu ca ar fi sanse, ci au de-a face cu naivitatea...
26.06.2011, 20:20:47