Forum: Orice altceva Refuz sa accept plata in avans pe 3/6/9 luni!

• queenBEAD1
    queenBEAD1

Am observat ca se impune a plati pt magazinul online la 3/6 sau 9 luni. Nu mi se pare corect. Pana nu demult plateam pe multe luni, dar primeam si bonus vreo 20 de breslei, daca imi aduc bine aminte. Acum... nimic. Si vanzarile sa stiti ca nu au crescut, din contra, scad pt ca tot mai multa lume se muta pe alte platforme.
    Nu mi se pare normal a mari din ce in ce mai mult taxele si a schimba politicile la cateva luni. Eu am avut 2 magazine, unul l-am inchis si cred ca nu il mai deschid curand. Nu stiu exact daca voi proceda la fel si cu acesta de materiale pt ca ma costati mai mult ca cel de ET..

01.12.2013, 19:22:09
  • deealexx
    deealexx

Si eu ma opun acestei reguli. Acum vroiam sa platesc si surpriza, nu pot plati pe cat timp vreau.

Sincer, ETS este mult mai rentabil si in Romania apar din ce in ce mai multe platforme gratuite.

01.12.2013, 21:20:18
  • Thezora
    Thezora

De acord, e ra mai bine inainte. Eu voiam sa-mi prelungesc pentru o luna, ca apoi vreo 3-4 iar o sa iau pauza, obligat fortat. Acum...nu prea as da banii pe 3 luni, ca sa tin magazinul in vacanta si banii blocati. Mai ales ca nu prea ma omor cu vanzarea, produse noi nu prea mai pot face momentan...

01.12.2013, 21:30:11
  • AlexidaHandmade
    AlexidaHandmade

Si mai nedrept decat atat mi se pare sa schimbe politicile finaciare sau de care or fi de pe o zi pe alta fara sa anunte in avans. Si eu am vrut sa prelungesc doar pentru o luna, dar surpriza!

01.12.2013, 21:51:53
  • deealexx
    deealexx

si ei exista datorita noua. si uite cum procedeaza..

01.12.2013, 21:54:21
  • Ethno.Bead
    Ethno.Bead

Si mie mi se pare mult, mai ales pentru un magazin de furnituri. Obisnuiam sa platesc pentru 1, maxim 2 luni si imi era destul de ok.
    Si vanzarile, cum spune queenBead, sunt in scadere. Daca nu fac reduceri, abia daca vand cate ceva. Iar daca reducerile sunt mari, castigul e aproape infim dupa ce tragi linie si-ti faci socotelile, practic iti deblochezi doar banii investiti pentru a cumpara alte margele... :(

01.12.2013, 21:58:57
  • Bijuteria.Ta.eu
    Bijuteria.Ta.eu

Subscriu si eu la acest refuz....isi vor pierde foarte multi artizani....pacat.

01.12.2013, 22:33:25
  • foxyilina
    foxyilina

SI eu!

01.12.2013, 22:41:54
  • Ethno.Bead
    Ethno.Bead

Eu inchid magazinul incepand de saptamana viitoare, inainte de-a mi se termina bresleii ce-i mai am in cont. Oricum, ianuarie e luna moarta in privinta vanzarilor de orice fel... Vedem ce se mai intampla in timpul asta.

01.12.2013, 22:50:51
  • 4handmade
    4handmade

Nici eu nu am sa mai activez ca vanzator pe breslo, pentru ca nu mai are sens in aceste conditii. Lunile ianuarie si februarie sunt moarte definitiv, iar pt martie si ce mai urmeaza nu are rost sa ma bag la plata pt 3 luni...

01.12.2013, 23:11:40
  • queenBEAD1
    queenBEAD1

pai nu mi se pare normal... banca imi accepta rata pe luna, dar breslo nu!
    plateam si eu in functie de vanzari si sunt luni si luni, nu trebuie sa-i asigur buzunarul lui breslo pe termen lung, dar eu ca vanzator sa fluier fara vanzari.
    In plus mi se pare foarte mult aproape 50 de EURO pt 3 luni, sa-i platesc asa deodata fara sa stiu oi mai avea vanzari, n-oi mai avea.
    Asa lunar, plateam si eu din incasarile de luna trecuta. Exista si alte varinate si eu cred ca le voi lua in considerare ....

01.12.2013, 23:45:43
  • AcasaCuIna
    AcasaCuIna

Cind am deschis magazinul acum 2 saptamini, explicatia era ca poti vira oriciti breslei vrei in contul personal si Breslo ia de acolo in fiecare zi. Cind am vrut sa platesc, am vazut ca minimul este 3 luni. Credeam ca n-am citit eu bine, acum inteleg ca nici dumneavoastra nu stiati...
    Multumesc pentru ca ati deschis aceasta discutie, ca nou utilizator e o informatie utila. Urmaresc si eu cu atentie raspunsurile oficialilor in acest subiect. Ar fi pacat sa va pierdeti magazinele, este totusi o platforma veche, cunoscuta si care este foarte vizibila fata de public in comparatie cu altele.

02.12.2013, 08:10:33
  • queenBEAD1
    queenBEAD1

Bun dimineata tuturor!
    Sper sa se revina cumva la vechea formula sau daca tot nu se poate, sa se ajunga cumva la un compromis si sa fie plata la LUNA, nu neaparat la zile, asa este bine si pt breslo cat si pt vanzatori. Asa ar fi un compromis pe care, cred ca l-as accepta, dar pe 3 luni este o taxa mult prea mare, cel putin pt mine, cu banii jos.

02.12.2013, 09:55:45
  • daisy.furnituri
    daisy.furnituri

Nu stiu ce va plangeti atata..... de parca ne asculta cineva pe noi?!?! Doar din pasiunea si banii nostrii traieste Breslo!

Imi expira magazinul pe 12 decembrie. Daca nu se schimba nimic pana atunci....la revedere! Ne vedem pe alte platforme!

02.12.2013, 11:02:30
  • Breslo
    Breslo

Buna tuturor,

Am luat aceasta decizie dupa ce am observat ca in ultimul an, majoritatea comenzilor de Breslei primite de la voi sunt pentru 3 luni.

Consideram ca este cea mai buna solutie, si speram sa ii acordati si voi o sansa pentru a ajunge la concluzia colegilor vostri de breasla.

Voi veti economisi multele comisioane ce se tot aduna la orice plata, oricat de mica. (Exact situatia despre care vorbeste Bijuteria-Ta-eu)

Noua ne va fi mai usor sa procesam platile pe care le primim, ramanandu-ne mai mult timp pentru a ne ocupa de platforma si de comunitate.

Va multumim pentru feedback, si va stam la dispozitie pe [email protected] daca aveti intrebari.

Saptamana frumoasa!

UPDATE:

Aveti dreptate, pentru magazinele non-handmade e cam mult, fara preaviz.

Deci momentan, ca magazin non-handmade, aveti optiunea de a plati doar pentru o luna, si vom reveni dupa sarbatori cu cateva intrebari care sa ne ajute sa intelegem mai bine cum functioneaza tipul vostru de afacere. Ne-am bucura daca ati raspunde la el cand va fi momentul.

Ideea finala e sa reducem pe cat posibil platile mici cu comisioane mari, care manaca timpul si banii tuturor. Daca aveti idei in aceasta directie, suntem bucurosi sa le ascultam, aici sau pe [email protected]

Zi frumoasa!

02.12.2013, 11:42:49
  • Breslo
    Breslo

* topic inchis. discutie similara aici: www.breslo.ro/Forum/cumparat-breslei_topic_13244

02.12.2013, 11:47:28