Forum: Anunturi & Noutati Regulament Forum Breslo

  • Breslo
    Breslo

    Breslo este comunitatea Creatorilor de handmade din Romania. Toti membrii inregistrati sunt parte din comunitatea noastra.

    Forumul este inima si motorul tuturor lucrurilor extraordinare care se petrec pe Breslo. Este locul unde poti interactiona cu alti Breslasi, poti face schimb de idei si experienta sau pur si simplu poti sa stai de vorba despre orice ai chef.

    Totusi, tine minte ca Forumul Breslo este un spatiu public asadar ai grija la informatiile personale pe care le impartasesti in conversatii. Rolul Breslo este acela de a facilita discutiile libere pe orice tema si de a sustine comunitatea printr-o comunicare constructiva. Mai presus de toate, purtati-va respectuos cu celelate persoane si ganditi-va ca in spatele fiecarui username este o persoana reala.
    ______________________

    Ce nu este permis pe Forumul Breslo:

    • Promovarea sau postarea de link-uri catre alte magazine
    Va rugam nu faceti reclama la alte platforme de vanzare online.

    • Barfele
    Forumul Breslo nu este locul potrivit pentru a impartasti orice fel de opinie malitioasa sau informatii referitoare la o terta parte.

    • Raspandirea unei proaste dispozitii
    Comportamentul uracios, ursuz sau carcotas precum si remarcile agresive nu amuza pe nimeni prin urmare nu sunt binevenite pe Breslo.

    • Iesirile necontrolate
    Nu sunt permise insulte, injurii sau atacurile la adresa altor persoane sau a echipei Breslo. Valabil si pentru orice alt tip de comportament daunator.

    • Analizarea Politicii de Taxe
    Politica de Taxe este stabilita de Breslo si nu poate face subiectul unei discutii publice pe Forumul Breslo.

    • Punctuatie agresiva
    Aici intra:
    - Scrisul cu CAPS LOCK, doar cu majuscule
    - Folosire abuziva a semnelor de punctuatie (ex:!!?!?)

    • Mesajele de tip SPAM
    Breslo nu este de acord cu SPAM-ul in interiorul comunitatii. Din acest motiv, mesajele promotionale nesolicitate sau reclamele de la reprezentati sau afiliati ai altor servicii exterioare, site-uri sau alte produse, nu sunt permise.

    • Publicarea oricaror informatii private
    Spre exemplu: adresa de email, conversatii din mesageria Breslo, scrisori, numere de telefon, adrese, nume complete sau tranzactii efectuate pe Breslo sau in afara.
    ______________________

    Penalizari si sanctionari

    • Prima abatere: Blocarea accesului la forum pentru 30 de zile, FARA notificare scrisa
    • A 2-a abatere: Blocarea permanenta a accesului la Forumului Breslo

    Forumul Breslo este moderat de catre Admini.
    In cazul in care un utilizator nu respecta Regulamentul Forumului se vor aplica sanctiunile de mai sus.

    Breslo isi rezerva dreptul de a inchide orice subiect de discutii din Forumul Breslo, pentru orice motiv, in orice moment.

    Incalcarea regulilor poate atrage dupa sine suspendarea dreptului de a folosi Forumul Breslo sau altor privilegii si/sau suspendarea contului.

    12.01.2015, 17:49:31