Forum: Idei si sugestii Regulament ”Oferte și promoții”

  • Live
    Live

    Există un regulament pentru postarea în categoria de oferte și promoții. Regulamentul nu este vizibil. Îl cunosc doar userii vechi (care au aflat de existența lui cu ocazia ștergerii vreunui subiect, ocazie cu care au primit un link către subiectul de pe forum care conține acele reguli-este vorba despre mine și, pot presupune, și despre alții ca mine), iar dintre cei noi...cei cărora unii (eu, sigur) le-au trimis mesaj privat cu link către subiectul de pe forum cu regulamentul, ca să știe oamenii de ce li se vor șterge, poate, subiectele.
    Din când în când, când sesizez ceva în neregulă, fie trimit mesaj împricinatului, fie apelez la Andra. Normal mi s-ar părea ca, atunci când intri într-un joc, mai întâi să afli că există niște reguli, apoi să le poți cunoaște pe acestea, pt ca abia după să intri în joc (dacă, desigur, regulile ți se par convenabile).
    Acestea fiind zise, de-a dreptul cer echipei Breslo să includă pe lista treburilor necesar de rezolvat vizibilitatea regulilor de postare în secțiunea amintită. Cel mai simplu sau mai logic sau... cred că ar fi ca, atunci când vrei să postezi subiect nou, să trebuiască să bifezi că ești de acord cu regulamentul (așa cum procedăm atunci când trimitem o comandă). Nici politica magazinului (cu care clientul bifează că e de acord) nu este citită, cu adevărat, de toți clienții, dar măcar așa se află că există o astfel de politică. Mulți useri habar nu au că există un regulament pt postarea pe secțiunea de promoții și oferte.:(

    30.01.2013, 21:34:03