Forum: Suport Breslo Rugaminte pentru Echipa Breslo

• blanitza
    blanitza

Draga Echipa Breslo, pe forum se desfasoara etapa de votare a concursului nostru 3 in 1 - Iarnaaa - si am avea o mare, mare rugaminte la dvs., stiu ca sunteti ocupati full-time, dar poate ne dati o mana de ajutor pentru corectitudinea votarii, vis-a-vis de verificarea id-urilor foarte noi, in ideea de a nu fi voturi din conturi-fantoma. Bineinteles, personal nu cred sa existe astfel de situatii, dar paza buna, trece primejdia rea. Votul se incheie pe 14 februarie, la ora 24, iar pe 16 februarie vom deschide topicuri noi pentru Gala Laureatilor. Va multumesc foarte mult pentru sustinere si ajutor, cat si pentru premiile pe care le oferiti in concurs, prin acest gest special incurajati creatia handmade si pe toti creatorii ce ne-au adus in concurs piese absolut superbe.

13.02.2012, 22:31:16
  • Breslo
    Breslo

Incercam. Daca ti se pare ceva bizar, anunta-ne si verificam si noi.
    Succes si felicitari tuturor!

14.02.2012, 11:53:30
  • queenBEAD1
    queenBEAD1

m-a socat noul format breslo al magazinul... alta schimbare...
    o rugaminte am daca se poate face bannerul mai mic fiindca ocupa toata pagina. nimeni din clienti nu intra in magazin sa vada banner ci produsele. Toate sunt ascunse cu sagetici si sagetele si nu reusesti sa vezi nimic... cu atata spatiu irosit pe margini, iar informatiile importante stau ascunse. Sper ca prin noile setari utilizatorul sa-si poata modifica acel imens banner inutil. Ce sa mai zic de preturile scrise minuscul, fara ochelari eu una nu le vad. Va rog frumos sa faceti ceva in privinta asta.

15.02.2012, 14:27:07
  • Carmen.Sylva.ART
    Carmen.Sylva.ART

Preturile sunt prea micute...inca astept detalii dar preturile trebuiesc modificate neaparat!

15.02.2012, 14:54:20
  • DouaMainiDibace
    DouaMainiDibace

Sunt de acord cu queenBEAD..a fost un soc...spatiu prea mare ptr banner..pe cand eu vreau sa se vada produsele mai sus..nu se mai vede din prima privire ce am scris la mesajul de intampinare, ma ajuta in situatia in care multi nici nu citesc politica magazinului...bara neagra de sus imi displace, pe verde era mai primitoare, si spatiu irosit pe lateral...eventual sa existe posibilitatea individuala de a opta ptr vechiul format, ...ce e bine e ca se vede feedback-ul mai clar, butonul de contact e mai vizibil, cel de home e optimizat....

15.02.2012, 18:12:12
  • carmentobias
    carmentobias

Mie nu mi se pare bannerul prea mare, totul e perfect :) Imi place tare, trebuie sa ma apuc de personalizat :)
    Banuiesc ca depinde si de rezolutia ecranului, si de marimea lui ( pe notebook nu vad nici eu asa bine :)

15.02.2012, 18:54:08
  • carmenn
    carmenn

BUNA SEARA!Pretul mi se pare si mie cam mic..macar sa fie mai accentuat...

15.02.2012, 19:02:15