Forum: Suport Breslo Schimbare adresa de email
havinN-am reusit sa gasesc de unde as putea sa-mi modific si eu adresa de mail... cea curenta pare sa nu fie f compatibila cu imac si am probl. mari in a receptiona comenzile de pe Breslo... am scris la stapanire dar n-a trecut decat o zi :D....
23.05.2011, 23:29:44
V-as fi recunoscatoare daca cineva stie sa ma indrume ca si asa sant cu nervii la pamant si cu rani la urechi de cate patimesc cu sistemul asta ciudat de operare!
Multumesc anticipat!
CinnamonClovesHey, in primul rand felicitari pentru imac, o sa vezi ca o sa-ti placa mult mai mult!
24.05.2011, 00:04:16
Din pacate mi-e teama ca trebuie sa-ti schimbe echipa adresa din sistem, am cautat acum si nu gasesc vre-o optiune din profil ca sa poti face asta singura.
Daca tot schimbi adresa, eu imi permit sa sugerez un cont la Gmail - prietenul meu spune ca functioneaza foarte bine impreuna cu toate chestiile de la Apple.
havincine merci de raspuns... pai da, e un cont de gmail, care e mai mult decat compatibil cu imacul asta....
24.05.2011, 07:02:21
mai de frumos e frumos :))))) da e fooarte topsy turvy:D:D:D:..... pt moment imi place ca se misca exact asa cum imi doresc, adica face ce trebuie inainte sa apas tasta enter:)))), glumesc desigur dar chiar e rapid.
ca sa nu mai spun ca e chic, asa cum imi place mie:)))
totusi progr. forte ca 12voip nu merg :((( si asta ma leaga inca de vechiul laptop... n-am gasit nimic care sa inlocuiasca progr asta de voice comunication....
carevasazica, neicusorule, nu-mi ramane decat sa astept... i-am scris lui Luigi duminica... azi e marti... mai trebuie sa astept, sant doar la inceput nu?:D:D:D ce zici, o saptamana? o luna? ca un an nu cred sigur:)))))
havinBingo!!!
25.05.2011, 06:56:13
Multumesc!!!