Forum: Suport Breslo Schimbare poza profil

• lapostropheaura
    lapostropheaura

Buna!
    Poate a mai avut cineva aceasta problema, dar eu inca nu am gasit rezolvarea in forum.
    Cum putem sa schimbam poza de profil. Am modificat din informatii personale, avatar, dar in magazin imi apare in continuare cel vechi.
    Help, please :)

31.10.2013, 12:39:57
  • myjuditz
    myjuditz

La informatii personale apare poza de profil.
    Din cate vad, acolo scrie asa:
    "Adaugarea unui nou avatar il va inlocui pe cel vechi."

Incearca sa incarci o noua poza, direct peste cea actuala.
    Eu deocamdata nu vreau sa schimb poza de profil, dar ar
    trebui sa mearga.

Succes :)

06.11.2013, 01:34:42
  • lapostropheaura
    lapostropheaura

Merci myjuditz. Acolo am incercat si eu sa schimb poza si vad ca in avatarul de forum apare cea noua, dar pe pagina magazinului tot cea veche a ramas :(

09.11.2013, 20:50:59
  • Denoro.ro
    Denoro.ro

Da clic pe iconita din dreapta sus ( bustul ), apoi pe "informatii personale". Dupa aia e foarte usor. Am probat acum. De avut grija ca imaginea noua sa nu depaseasca o anumita marime, ca nu se incarca. Succesc!

10.11.2013, 09:08:24
  • Denoro.ro
    Denoro.ro

Ah, nu uita, dupa ce modifici poza mergi in josul aceleiasi pagini si da salvare. Apoi, cand reintri pe pagina ta de profil sa vezi daca s-a schimbat poza, si apare tot aia veche, da refresh la ecran :) .

10.11.2013, 09:10:42
  • Day
    Day

Asta fac si eu de azi-dimineata,si tot nu reusesc :( Si micsorata,si salvata,imaginea noua nu vrea,pur si simplu ,sa o inlocuiasca pe anterioara,pe pagina mea.
    Putem sa incercam ceva,va rog?Imi spuneti si mie ce imagine de profil vedeti voi la magazinul meu?Ma gandesc ca ar fi posibil ca modificarea sa fie facuta,dar sa nu o vad eu...

10.11.2013, 11:27:11
  • foxyilina
    foxyilina

Buna! Day, mie imi apare ca imagine la avatarul tau un oval cu rosu si cu alb. Am avut si eu aceeasi problema cu schimbarea avatarului, si nu s-a actualizat decat dupa ce am schimbat si imaginea de fundal. Poti sa o pui pe aceeasi, doar sa o mai incarci odata dupa ce ti-ai schimbat avatarul. Sunt curioasa daca merge si la tine :)

10.11.2013, 14:13:13
  • Denoro.ro
    Denoro.ro

Eu am incercat schimbarea doar dupa ce am vazut subiectul asta
    . A mers fara probleme, si am revenit la poza veche fara probleme. NU UITATI sa dati salvare in josul paginii dupa schimbarea pozei, iar dupa aia cand mergeti la profilul vostru sa vedeti daca s-a schimbat ceva, sa dati refresh, fiindca va fi afisata tot cea veche.

10.11.2013, 14:29:36
  • Day
    Day

Of....la mine pe profil vad imaginea cu pandantivul oval rosu alb negru in avatar ,iar cand deschid pagina,aceeasi veche imagine cu colierul crin....cu toate refreshurile si modificarile de imagine de fundal cu tot....

10.11.2013, 16:54:52
  • Denoro.ro
    Denoro.ro

Eu unul nu vad nici un crin... :-)

10.11.2013, 17:50:31
  • Day
    Day

Gataaaaaaaaaaa :) Acum am si eu pagina pregatita de decembrie :) Cumva crinul a plecat si a intrat noul avatar :) Nu stiu cum,m-am delogat si logat si a mers:)
    Multumesc,fete,de ajutor :)

10.11.2013, 17:55:15
  • Denoro.ro
    Denoro.ro

Si mie nu ? :((( . Ca Noro e baiat :)

10.11.2013, 19:49:50
  • Day
    Day

Noro :) Pentru tine un pupic :)

11.11.2013, 13:05:05
  • Denoro.ro
    Denoro.ro

:)) Pai in cazul asta poti conta pe sprijinul meu daca mai ai probleme :))

11.11.2013, 15:38:43
  • Denoro.ro
    Denoro.ro

Si cine cumpara bijuterii de la tine are discount la cutiutele mele :)). Pe bune. Asta daca e voie . Hmm...ne-am putea sprijini asa reciproc mai multi. Pacat ca nu e si un chat pe aici, sa vb live, sa punem tara la cale. Cine cumpara de o oarecare suma niste produse al unui producator de pe Breslo (ex bijuterii) poate avea discount la alte produse complementare de la alt producator(ex casete). Fireste, si reciproca trebuie sa fie valabila... Eu m-as baga la asa ceva.

11.11.2013, 15:44:52
  • lapostropheaura
    lapostropheaura

Finally! S-a schimbat si poza mea! :D

11.11.2013, 18:17:40
  • Day
    Day

Noro,ne luam bataie pentru offtopic :) Si reciproca,cine cumpara cutiutele de la tine,are discount la bijuteriile lucrate de mine :)
    Mai bine facem topic separat cu propunerea asta,suna fain :)

11.11.2013, 21:10:51