Forum: Suport Breslo Schimbare tip magazin

• beadsandbeads
    beadsandbeads

Buna ziua,

Am deschis un magazin nou si am vrut sa fac trecerea la magazin non-handmade, in momentul in care am bifat si apasat butonul salveaza mi s a spus ca operatiunea nu se poate face si sa contactez echipa. As vrea sa stiu daca inainte sa fac acesta trecere trebuie sa depun breslei in cont? Momentan apare ca agazinul este gratuit pana pe 14.11

Deja am primit 2 comenzi si persoane care sunt interesate si de alte produse pe care eu nu le pot posta deoarece nu a avut loc schimbarea tipului de magazin si nu am primit niciun raspuns din partea echipei, ba mai mult singurul contact pe care am mers sa trimit mail este contul breslo, pentru ca pe [email protected] mi se spune ca nu exista.

Multumesc,
    Alexandra

28.10.2013, 09:31:07
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Buna ziua

[email protected] este o adresa de email si poti trimite mesaje la aceasta adresa doar din contul tau de email, iar nu din contul tau Breslo!
    Trimite un email pe aceasta adresa si te vor ajuta ei cu lamuriri!

28.10.2013, 17:15:34
  • accesorii4you
    accesorii4you

Buna ziua,
    Am deschis magazin, am platit, am breslei in cont care imi sunt confirmati la sectiunea financiara, am trimis mail la adresa recomandata de d-voastra, fara raspuns inca, si totusi nu pot sa-mi incarc produsele in magazin deoarece nu ma lasa in momentul in care vreau sa salvez "nonhandmade". Va rog sa ma luminati si pe mine unde gresesc, daca gresesc ceva iar daca nu, cum se poate remedia aceasta problema. Cu multumiri anticipate

06.11.2013, 22:21:58
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Buna ziua

Va trebui sa asteptati raspunsul echipei si schimbarea tipului magaiznului pentru a mai putea adauga produse in sectiunea non-handmade. Plasarea furniturilor in sectiunile de handmade nu este o solutie.
    In orice caz, ar trebui sa beneficiati de o perioada de gratie de la plata taxei.

07.11.2013, 21:53:15