Forum: Suport Breslo Se poate sa nu apara un mesaj primit ?

• TheCraftDesk
    TheCraftDesk

Un client mi-a spus ca a trimis mesajul de confirmare si totusi la mine nu apare nici un mesaj de la acesta persoana... S-a intamplat si la alti utilizatori sau aceasta persoana respectiva m-a mintit? Cum pot sa aflu adevarul?

Va multumesc anticipat pentru ajutor!

14.08.2011, 10:54:23
  • Live
    Live

Niciodată nu mi s-a întâmplat aşa ceva. Fii cu băgare de seamă-n legătură cu clientul! Poate că nu a apăsat bine pe "Trimite", dar...

14.08.2011, 12:04:46
  • ThingsWeLoveToday
    ThingsWeLoveToday

Vezi sa nu fi dat reply direct din mail

14.08.2011, 15:05:05
  • TheCraftDesk
    TheCraftDesk

Nu are nici un feedback, deci nu exclud nici variata ca nu a fost trimis nici un mesaj. Totusi te pune pe ganduri...

ThingsWeLoveToday, ce se intampla daca da reply direct din mail?

14.08.2011, 16:33:10
  • ThingsWeLoveToday
    ThingsWeLoveToday

Daca da reply direct din mail nu va ajunge mesajul la tine deoarece notificarea cum ca ar fi primit mesaj privat este trimisa de pe o adresa de mail standard a site-ului (notificare.mesagerie[@]breslo.ro), iar mesajul va ajunge pe aceeasi adresa de la care s-a trimis notificarea, nu va sti cui sa ii trimita inapoi raspunsul.

Raspunzand la intrebarea ta, cel mai probabil clientul a mintit. Nu cred ca are cum sa nu fi ajuns un mesaj privat. Desigur insa, exista si o posibilitate sa fi uitat sa apese butonul de trimitere...

15.08.2011, 04:37:17
  • TheCraftDesk
    TheCraftDesk

Iti multumesc pentru clarificare. M-a ajutat foarte mult raspunsul tau!

15.08.2011, 07:51:18