Forum: Suport Breslo Se poate sa nu apara un mesaj primit ?
TheCraftDeskUn client mi-a spus ca a trimis mesajul de confirmare si totusi la mine nu apare nici un mesaj de la acesta persoana... S-a intamplat si la alti utilizatori sau aceasta persoana respectiva m-a mintit? Cum pot sa aflu adevarul?
14.08.2011, 10:54:23
Va multumesc anticipat pentru ajutor!
LiveNiciodată nu mi s-a întâmplat aşa ceva. Fii cu băgare de seamă-n legătură cu clientul! Poate că nu a apăsat bine pe "Trimite", dar...
14.08.2011, 12:04:46
ThingsWeLoveTodayVezi sa nu fi dat reply direct din mail
14.08.2011, 15:05:05
TheCraftDeskNu are nici un feedback, deci nu exclud nici variata ca nu a fost trimis nici un mesaj. Totusi te pune pe ganduri...
14.08.2011, 16:33:10
ThingsWeLoveToday, ce se intampla daca da reply direct din mail?
ThingsWeLoveTodayDaca da reply direct din mail nu va ajunge mesajul la tine deoarece notificarea cum ca ar fi primit mesaj privat este trimisa de pe o adresa de mail standard a site-ului (notificare.mesagerie[@]breslo.ro), iar mesajul va ajunge pe aceeasi adresa de la care s-a trimis notificarea, nu va sti cui sa ii trimita inapoi raspunsul.
15.08.2011, 04:37:17
Raspunzand la intrebarea ta, cel mai probabil clientul a mintit. Nu cred ca are cum sa nu fi ajuns un mesaj privat. Desigur insa, exista si o posibilitate sa fi uitat sa apese butonul de trimitere...
TheCraftDeskIti multumesc pentru clarificare. M-a ajutat foarte mult raspunsul tau!
15.08.2011, 07:51:18