Forum: Suport Breslo Solicitare factura format listat pentru plata taxei de magazin

• LittleTreasures
    LittleTreasures

Dragi breslasi,

in urma cu aproape 2 saptamani am platit taxa pentru magazinul meu de furnituri, prin virament bancar.

Am solicitat prin email emiterea facturii pentru aceasta plata, si am cerut in mod expres trimiterea ei in format listat, stampilat, la sediu. Mi s-a raspuns ca Breslo(si orice firma) nu este obligata sa semneze si stampileze factura, deci este suficienta trimiterea ei pe mail.

Mi s-a trimis factura in format electronic pe mail, si la insistentele mele am primit asigurari ca voi primi factura si in posta, format listat.

De atunci au trecut 2 saptamani. Nu am primit nimic in posta. Am scris echipei Breslo, nu am primit raspuns (inca...).

As dori sa stiu daca cineva a mai solicitat factura listata, si daca da, în cat timp a fost primita.

Multumesc!
    Ioana

02.10.2012, 12:04:20
  • CrystaDesign
    CrystaDesign

este de mult timp valabila factura trimisa pe mail
    trebuie si contabilii sa inteleaga
    o scoti la imprimanta si o pui la acte, nu e complicat

04.10.2012, 20:13:11
  • LittleTreasures
    LittleTreasures

Eu am inteles acest lucru. Evident ca o listez pe cea primita pe mail.

Cu toate acestea, daca eu am solicitat factura listata si am primit confirmarea ca se va trimite ... mi se pare de bun simt sa o si primesc.

05.10.2012, 09:54:53
  • ThingsWeLoveToday
    ThingsWeLoveToday

Cum ar fi acum ca Breslo sa trimita prin posta factura fiecarui vanzator?... :)

05.10.2012, 19:13:47
  • LittleTreasures
    LittleTreasures

Daca suntem la capitolul intrebari retorice .... atunci am si eu una.

Cum ar fi ca niciun vanzator sa nu mai plateasca taxa de magazin? :)

05.10.2012, 21:31:37