Forum: Suport Breslo Starter kit

• Tatiana.Boutique
    Tatiana.Boutique

Buna tuturor!
    Mi-am deschis recent un magazin pe acest site și am dorit sa îmi achiziționez pachetul Starter kit. Din păcate nu am primit nici un răspuns de la echipa breslo. Știți cumva dacă mai e valabila oferta?

07.12.2012, 10:27:19
  • ramonaignat
    ramonaignat

Eu cred ca ar trebui sa mai fie valabila oferta din moment ce apare inca la reclame !

07.12.2012, 11:39:21
  • tiny.treasures
    tiny.treasures

Buna!
    Si eu sunt in aceasi situatie. De 2 zile astept un raspuns. As vrea si eu un raspuns chiar daca nu mai e valabila oferta , macar sa stiu....

07.12.2012, 12:30:51
  • Tatiana.Boutique
    Tatiana.Boutique

Eu aștept de 6 zile... Cred ca nu s-au așteptat la asa multe comenzi.

07.12.2012, 14:06:28
  • tiny.treasures
    tiny.treasures

Eu cred ca era normal sa ne dea macar un mail sau un mesaj sa ne spuna ce se intampla... Da mai asteptam....

07.12.2012, 20:25:16
  • Fine.Things
    Fine.Things

si pe mine ma intereseaza subiectul !
    eu cred ca nu e chiar asa mare aglomeratie la starter kit si zic asta fiindca acum vreo 2 sapt. am vb la unul dintre magazinele unde vroiam sa plasez comanda de 100 lei - ca sa vad daca mai sunt disponibili - si abia primise 1 comanda prin aceasta oferta.
    poate ca intre timp lucrurile s-au mai schimbat ...

oricum, vroiam sa ma inscriu si eu, dar daca ziceti ca nu ati primit raspunsuri la cereri de atatea zile ... asta-i cam ciudat ...

08.12.2012, 16:18:06
  • Evutza
    Evutza

Salutare tuturor!

Doresc sa va spun ca si eu aveam ceva nelamuriri legate de Breslo Starter Kit si intr-un final s-au rezovat toate prin telefon, in cadrul unei discutii cu o persoana binevoitoare si deschise. :)

Eu am intrat in posesia Starter Kit pe data de 6 cu plata prin paypal, in data de 7 urmand sa imi expire magazinul.
    In urma discutiei telefonice am aflat si ca acest proces poate dura, deoarece e nevoie sa se verifice daca toate persoanele ce comanda indelinesc termenii si conditiile ofertei - asta pe langa diferentele de timp in confirmare ce privesc modalitatea de plata.

Legat de faptul daca mai este valabila oferta, eu cred ca da, si asta pentru ca am beneficiat recent de ea. Apoi in sectiunea cu Breslo Starter Kit, la termeni si conditii scrie ca "Promotia este valabila pana pe data de 23.12.2012, in limita stocului disponibil." Deci nu este total sigur, insa sunt sanse mari oricum ca sa mai fie valabila. Si apoi cred ca daca nu ar mai fi in stoc, probabil s-ar face publica aceasta informatie astfel incat sa nu stam cu totii cu intrebari fara raspuns.

Nu declar ca detin adevarul absolut asupra celor spuse mai sus. Ceea ce va transmit este doar experienta mea si intuitiile mele. Nu fac parte din echipa de admin Breslo, insa sper ca din prisma experientelor mele am putut sa va raspund la intrebari. :)

Va doresc mult succes si o seara cat mai frumoasa in continuare!
    Cu drag,
    Evutza (Diana's Delicious Art)

08.12.2012, 19:38:52
  • Tatiana.Boutique
    Tatiana.Boutique

Am sunat de mai multe ori, în timpul programului celor de la Breslo și nu mi-au răspuns la telefon. Mai au alt nr. de contact în afara de cel afișat pe site?

09.12.2012, 17:33:22
  • Evutza
    Evutza

eu pe cel de la contact l-am folosit.
    prima data mi-a dat si mie "ocupat", nu am reusit sa iau legatura cu ei. insa a doua oara a functionat..

09.12.2012, 19:39:25
  • tiny.treasures
    tiny.treasures

Si eu am sunat de vreo 4 ori si le-am scris si mail si nimic... O sa mai incerc si maine.

09.12.2012, 19:58:58
  • Breslo
    Breslo

Buna tuturor,

Am primit foarte multe comenzi in ultimele zile, insa nu au fost toate confirmate.

Le luam pe rand, in ordinea in care au fost facute. In momentul in care primim un raspuns (confirmare sau anulare) de la primele, le raspundem urmatoarelor.

Acest proces dureaza destul de mult. Speram sa "prindeti loc" toti cei care ati comandat. Va vom tine la curent.

Momentan am inchis inscrierile, pana sortam toate cererile. Saptamana aceasta veti afla si daca mai sunt disponibile vouchere pentru voi.

Va multumim!
    Zi frumoasa!

10.12.2012, 13:11:14
  • angeldream
    angeldream

Ma intereseaza si pe mine un voucher, astept noutati. Multumesc!

20.12.2012, 19:59:07