Forum: Suport Breslo Stergere magazin
artemiza.designSa incep cu istoria, ca sa pot fi inteleasa: am mai avut un magazin, magazin ce intentionasem sa-l pastrez pentru a pune la vanzare furnituri. Am si apucat sa pun pe el produse, nu multe. Cand s-a modificat taxa Breslo, am decis sa renunt la el si nu l-am mai platit. Aparea la cautare, dar cu produse 0 in magazin. Nu mica-mi fu surpriza sa constat, astazi, ca unul din produsele de acolo a aparut intr-o galerie. Dand click pe produs m-a bagat in magazin, unde reaparusera toate produsele ca si cand magazinul e activ. Este vorba de magazinul " Viqboutique". OK,...m-am logat pe Vicboutique, unde nu ma lasa sa intru, imi apare fereastra aceea..."selectati felul magazinului, pam pam,.." Am apucat doar sa vad ca am acolo 10 mesaje si o cerere de prietenie, pe care, normal, nu le pot citi. Sper din suflet sa nu se fi facut si comenzi. Echipa Breslo, ce se intampla? Mi-a platit vreun sponsor magazinul, sau... faceti cinste?:) Daca da, de ce nu pot intra pe el? Daca nu, de ce au reaparut produsele?
05.04.2012, 18:01:00
A.R.U. (astept raspuns urgent!) :)
artemiza.designS-a rezolvat. Multumesc frumos!
09.04.2012, 12:27:31