Forum: Idei si sugestii Sugestie pentru produse noi incarcate

  • gydesi
    gydesi

    As avea o sugestie referitor la modalitatea de includere a unei categorii "Produse noi" care sa fie printre catecoriile actuale.
    Acesta pentru ca daca se incarca multe produse intr-o zi nici nu mai apare dupa in timp intre produsele noi acum existent pe pagina principala. Si aici trebuie sa urmaresti cum trec pozele si nu le poti viziona in liniste, in plus pozele sunt de un format mic si daca incarci mai multe produse intr-o zi iti apare doar ultima poza incarcata.
    Singura posibilitate de publicitate neplatita, sa zic asa, este cand expui un produs nou, dar apare doar cateva ore.
    De aceea as propune sa exista o categorie noua, care ar selecta ultimile produse care s-ar putea viziona cat timp doresti. Astfel pot afla toate noutatile ce apar in toate categoriile.

    04.12.2013, 10:46:51
  • Breslo
    Breslo

    Buna gydesi,

    Multumim pentru sugestie, speram sa implementam in curand si o modalitate de vizionare a tuturor produselor, in functie de data la care au fost adaugate.

    Dar sunt si alte modalitati prin care te poti promova fara plata. Mai jos sunt cele mai importante dintre uneltele Breslo pe care le poti folosi in acest scop:

    1. Galeriile - majoritatea galeriilor apar pe prima pagina. Intr-o galerie poti sa incluzi un produs din magazinul tau. Deci cu cat faci mai multe, si cu cat incerci sa le faci sa arate mai frumos, poti sa te asiguri ca vei aparea pe homepage frecvent.

    2. Concursurile - participarea la concursuri (atat cele de pe blog cat si cele de pe forum) iti garanteaza vizibilitatea in cele mai aglomerate perioade din an.

    3. Blogul - poti scrie guestposturi (tutoriale, de exemplu) care vor fi publicate cu trimitere spre magazinul tau. Sau poti trimite poze din spatiul tau de lucru pentru sectiunea "cum arata atelierul tau". Sau poze cu animalutele de companie, mai nou. :)

    Zi frumoasa!

    04.12.2013, 11:01:28