Forum: Orice altceva sunt eu cu ghinion?!
4handmadeM-am gandit mult daca e frumos sa scriu aici sau nu. Ma gandesc ca magazinul meu este tinta unor persoane care nu au ce face si mai plaseaza si ele cate o comanda. Ceva de genul: ooo, ce dragalase sunt funditele acestea! Mi le doresc! Si, tup in cosul cu cumparaturi. Dupa care da trimitere comanda si ajunge la mine.
05.10.2012, 19:53:55
Eu, bucuroasa ca am primit o noua comanda, ma pun pe numarat si pe scris buletine de expeditie, mandate, plicuri, etc.
Si dau fuga la posta, cu gand sa nu astepte prea mult clienta.
Si dupa aia astept. Astept o saptamana, 2, trei, o luna, doua. Ups, se pare ca au trecut vreo 4 luni si nu a venit nici colet retur! Binenteles ca "clienta" nu raspunde la telefoane!
Si povestea nu se termina aici. Mai primesc o comanda, de la o alta persoana. "Miros" ceva ciudat la localitate, este aceeasi. Nu stiu daca multe persoane din localitatea respectiva s-au apucat de handmade pe breslo, asa ca suspectez ceva. Suflu si in iaurt si sun persoana. "- Sigur, trimiteti comanda", zice. "Sigur o ridicati de la posta?", zic eu. Bineinteles.
Buuun. Iar numar, ambalez, scriu, fug la posta, trimit!
Si acum, ce fac?! Astept de vreo 3 saptamani! Sa mai astept...?
A mai patit cineva asa ceva?! Sau sunt eu cu ghinion?!
carmennofff...este bine sa ai grija...nu am patit pana acum insa am avut si eu unele suspiciuni si am cerut plata in avans...nu se putea sa aiba cont de o zi si sa aiba nu stiu cate feedbackuri...sau cand am cerut plata in avans mi s-a spus ca-si anuleaza comanda...scrie la admini mai bine sa te sfatuiasca dansii...cand se putea vedea de la cine se primeste feedback era mai bine ...zic eu...acum apare numai numarul....eventual un comentariu insa nu si de la cine este...mai ales negativele...nu ai luat legatura cu oficiul postal din localitatea respectiva sa vezi ce este cu pachetul....sau reclamatie la posta la tine sa urmareasca pe unde este uitat ...
05.10.2012, 20:12:34
4handmadeNu, din pacate nu am pastrat chitanta cu care am platit la posta, si nu au cum sa identifice coletul meu...
05.10.2012, 20:37:50
Dar de-acum am sa strang chitantele, exact asa cum faceau bunicile noastre!
Live4handmade, clienta cu pricina are...259 de calificative negative!!!!!!!!! Tu nu te uiți la asta?!
05.10.2012, 22:59:38
4handmadeBa da... :( M-am uitat...
05.10.2012, 23:43:52
Dar am vorbit la telefon cu persoana si a spus ca il va ridica... Stiu, imi merit soarta! :(((
Asta a fost primul "ghinion"... Al doilea a venit sub alt nume, din aceeasi localitate... Feedback 0 pana la momentul comenzii catre mine.
LiveMamă dragă, la o tonă de feedback/uri negative și la feedback 0...plata în avans, că altfel...:((
06.10.2012, 00:54:30
4handmadeDa, Live, ai dreptate... Dupa cum s-a discutat si pe alt topic, este cea mai bina solutie. Multumesc :)
06.10.2012, 10:09:42
bijouxdemonangePoti sa te superi, 4handmade... dar acum e vina voastra ca doamna a reusit sa acumuleze 259 de feedbackuri negative din 15 magazine cu 16 colete in 6 luni.... No pe bune acum, toata distractia vad ca dateaza din aprilie - asta inseamna juma de an! Daca primii au o scuza...apoi...imi pare rau!... Chiar nu va uitati la feedback-uri? sau credeti ca sunt doar de frumusete acolo si apoi puteti sa va plangeti oricum?
06.10.2012, 18:24:20
In plus... cum adica ai aruncat chitanta? pe aia, daca nu-ti foloseste la acte etc, o arunci dupa ce ajunge coletul si-ti primesti si banii... nicidecum inainte! Ce dovada ai tu ca ai trimis vreun colet? absolut niciuna in acest moment!
Si Carmenn, feedbackul negativ este vizibil, ai toate informatiile care iti trebuiesc ;)
Poate sunt mai dura, dar e cazul sa ne trezim si sa ne asumam raspunderile si sa facem lucrurile cu cap!
carmenn:)
06.10.2012, 18:57:57
4handmadeDa, ai dreptate, Bijouxdemonange, nu stiu ce a fost in capul meu de nu am pastrat prima chitanta. Nu o mai patisem pana atunci :)
07.10.2012, 12:43:16
Oricum pe a doua o am si ma duc la posta saptamana asta, sa vedem ce spun cei de acolo...
bijouxdemonangeUff, e bine! Sa mergi la posta sa vezi despre ce e vorba ! Bafta!
07.10.2012, 13:29:08
Oricum, un lucru nu e de inteles in povestea asta: pana acum, in ambele cazuri, coletul trebuia sa se intoarca la tine ;) Daca l-ai trimis cu ramburs, nu avea cum sa-l ridice respectiva fara bani si acum asteptai banii... daca nu l-a ridicat, el trebuia sa se intoarca la tine ;)
dar poate lucreaza la posta :)))
carla69Al meu s-a intors,daca e vorba de aceeasi persoana
07.10.2012, 13:59:19
4handmadeCarla69, dupa cat timp ti s-a intors coletul?
07.10.2012, 15:15:32
Bijouxdemonange, sa stii ca exact la acelasi lucru m-am gandit si eu!!! Pt ca, e clar ca ar fi trebuit sa primesc macar coletul meu inapoi! Sau poate persoana e nevinovata si de vina e doar posta romana...? Daca se intampla mereu ceva pe traseul Bucuresti -xxx?!
soso07Am patit si eu una : Andra stie, ca i-am povestit. Am facut o comanda la un magazin de furnituri in aprilie, am luat pachetul de la posta (evident ca l-am platit), in aceeasi zi am dat feedback persoanei si i-am multumit (si pentru un cadou gasit in pachetel). Luna trecuta ma cheama la posta ca banii trimisi de mine nu au ajuns la destinatar. Destinatarul, fiind foarte ocupat, nici nu si-a dat seama. Am mai dat eu adresa (dupa ce i-am povestit ce s-a intamplat). Sper sa fi ajuns intre timp banii unde trebuia inca din aprilie.
07.10.2012, 15:21:48
4handmadeDeci poate fi si vina postei... Hmmm...
07.10.2012, 15:39:02
carla69nu stiu dupa cat timp s-a intors dar ar fi cam asa:2 zile drum,10 zile sta la posta ,apoi inca doua zile inapoi,deci 14 zile
07.10.2012, 16:25:03