Forum: Suport Breslo sunt noua, va rog sa ma ajutati si pe mine
didi80Ma numesc Adina si sunt din Timisoara. M-am apucat sa fac tot felul de "bijuterii" din toamna dar din pacate nu prea am la cine sa le vand. Cum credeti ca ar trebui sa procedez, pt. ca am bagat destul de multi bani in materiale si as vrea sa-i recuperez ; si vreau sa fac in continuare pt. ca imi place foarte mult ce fac. Si mai am o mare dilema : m-am hotarat sa particip la targul de martisoare. M-am apucat deja sa fac dar cum nu am fost niciodata habar nu am cam cat de multe ar trebui sa am. Daca puteti sa ma ajutati as si foarte recunoscatoare.
23.01.2013, 09:40:42
foxyilinabuna didi!
23.01.2013, 14:01:13
Cred ca in primul rand ar trebui sa-ti deschizi un magazin pe breslo. Sa faci poze clare si luminoase, pentru ca prima impresie conteaza :)
Despre martisoare, anul trecut am participat si eu la primul targ de martiosare. facusem in jur de 200, nici eu nu stiam cam cate mi-ar fi trebuit. si am ramas fara martisoare destul de repede. Deci, parerea mea este sa faci cateva sute bune. :) Pe alti colegi de targ i-am auzit ca deja au facut cateva mii :)) Totusi mi se pare un pic exagerat
succes!
CinnamonClovesSi eu cred ca ar trebui sa iti deschizi magazin pe Breslo si sa arati lumii ce creatii faci :)
23.01.2013, 23:38:17
Si ca sa ai un magazin fain si cat mai multe vanzari, gasesti pe Breslo multe articole despre cum sa-ti imbunatatesti magazinul: www.breslo.ro/blog/category/cum-sa/pastila-de-marketing-cum-sa
boicea.simonabuna,dragi breslasi!
24.01.2013, 20:48:23
va rog mult,daca ma puteti ajuta si pe mine cu un raspuns la urmatoarea intrebare: cat este taxa pentru magazin pe breslo?
va multumesc mult!
Andreea2013Buna! hop si eu pe aici pe la voi ca am auzit numai de bine si multe lucruri interesante. Eu fac haine modele mai unicate mai simple dupa cum sunt cerintele, si intentionez sa le vand. Succes tuturor!
24.01.2013, 21:29:09
Andreea2013Cum imi fac magazin? pls!
24.01.2013, 21:40:11
CinnamonCloves@boicea.simona: Prima luna pe Breslo este gratuita, apoi taxa difera in functie de tipul magazinului:
25.01.2013, 21:31:25
1. Handmade - 0,5 Breslei / zi
Poti lista un numar nelimitat de produse Handmade si maxim 20 produse Non Handmade (Vintage sau Furnituri)
2. Non Handmade - 2 Breslei / zi
Poti lista un numar nelimitat de produse Handmade si produse Non Handmade (Vintage sau Furnituri)
1 Bresleu = 0,25 EUR
bijouxdemonange@ Andreea2013, gasesti in sectiunea Ajutor video cu informatiile necesare:
26.01.2013, 01:11:03
www.breslo.ro/Help/video