Forum: Suport Breslo suspendare magazin

• bibidesign
    bibidesign

buna!
    v-am facut plata si v-am rugat frumos printr-un mail sa nu-mi suspendati magazinul
    mi l-ati suspendat si NU MI-ATI RASPUNS la mail

se pare ca iar NU FUNCTIONEAZA COMUNICAREA pe acest site...

as fi putut sa-mi iau niste masuri daca-mi spuneati din timp ca ceva nu-i in regula

21.02.2012, 13:10:11
  • bibidesign
    bibidesign

este posibil sa fi gresit eu codul de magazin(care se salveaza automat dintr-o plata anterioara)
    plata este facuta ieri, online, din cont ING deschis pe numele Diana Voican
    va rog verificati plata

21.02.2012, 13:19:47
  • Breslo
    Breslo

Platile catre Breslo se inregistreaza in urmatoarele intervale de timp:

max 5 zile lucratoare - pentru plata prin Mandat postal
    max 2 zile lucratoare - pentru plata prin Transfer bancar sau Depunere la ghiseul bancii
    max 1 zi lucratoare - pentru plata prin Paypal

Platile sunt confirmate doar dupa ce ajung efectiv la noi.

Dumneavoastra ati facut plata pe data de 20 februarie si tot pe data de 20 februarie ati inceput sa trimiteti si mailuri in care solicitati activarea magazinului.

Va rugam insistent sa faceti plata macar cu o zi mai devreme si astfel nu veti avea perioade de suspendare a magazinului.

Astazi, 21 februarie, plata a ajuns in contul nostru si activarea a fost facuta.
    Va reamintim ca prioritare sunt situatiile in care platile intarzie dupa zilele maxime, mentionate mai sus, dar in nici un caz cele care au fost facute in urma cu cateva ore!

Totodata va rugam insistent sa treceti codul comenzii de breslei si nu codul magazinului sau numele acestuia. Activarea se face exclusiv pe baza codului comenzii pentru breslei vizibil in contul meu/financiar.

Speram ca urmatoarea plata sa se faca in conditii bune.
    Va multumim pentru plata, bresleii sunt acum in contul dumneavoastra.

21.02.2012, 15:19:57
  • bibidesign
    bibidesign

v-am trimis o RUGAMINTE pe mail pe 20 februarie dimineata,stiind ca oarecum nu sunt in termen.
    mesaje insistente am trimis abia azi, 21 februarie, vazand ca nu ati raspuns la mailul de ieri si ca rugamintea mea a ramas fara raspuns si mi-ati inchis magazinul, desi va rugasem sa n-o faceti...
    va multumesc ca totusi ati fost receptivi si binevoitori astazi si mi-ati redeschis magazinul.

voi incerca ca pe viitor sa citesc bine termenele de plata si sa nu mai am nevoie de rugaminti...

in ceea ce priveste codul platii imi este putin incomod sa scriu de fiecare data altul in plata, dar voi incerca daca asta-i regula pe care acum o aflu - eu am crezut ca trebuie trecut codul magazinului
    ar trebui sa fie suficient numele magazinului ca doar e unic si nu poate fi confundat...

oricum va multumesc pentru precizari si inca o data pentru reactivarea magazinului mai devreme decat era termenul limita.

21.02.2012, 15:49:31