Forum: Locuri & Evenimente Târgul Give4Animals, ediţia I

  • justme2
    justme2

    in caz ca intereseaza pe cineva am primit acest mail

    Bună!
    Numele meu este Oana Radu şi împreună cu echipa de la http://give4animals.blogspot.com, ne-am propus să organizăm un târg de produse handmade în beneficiul animalelor aflate în grija Asociaţiei Robi. Proiectul Give4Animals a funcţionat până acum doar on-line, şi s-a bazat pe vânzarea de obiecte handmade donate de către diverşi artişti.
    Noi ne-am gândit să strângem toate obiectele la un loc şi, cu ocazia Mărţişorului să oferim animalelor un cadou, mai ales după această iarnă cumplită.

    Târgul Give4Animals-ediţia I se va desfăşura timp de 2 weekenduri (26-27 februarie şi 5-6 martie 2010 între orele 17-22) în clubul Fourteen, Bucureşti (str. Benjamin Franklin Nr 14, vizavi de Atheneul Român).
    Lista donatorilor va fi publicată pe http://targulgive4animals.blogspot.com, (blogul oficial al evenimentului :p), iar eticheta sau sigla, împreună cu numele şi site-ul creatorului va fi ataşată fiecărui produs, în perioada desfăşurării târgului.
    Târgul va fi promovat online dar şi off-line prin afişe, flyere, comunicate de presă etc.

    Întreaga sumă obţinută din vânzarea produselor handmade va fi donată Asociaţiei pentru protecţia animalelor Robi.

    Mai multe detalii pe http://targulgive4animals.blogspot.com

    Coletele pot fi trimise prin poştă la adresa: Oana Radu, str. Lunca Bradului nr 6, Bl. M31, sc.A, ap.18, CP 032714, Bucureşti, (cheltuielile de expediere vor fi suportate de către expeditor). Cu persoanele care locuiesc în Bucureşti mă pot întâlni personal.

    Nu ezitaţi să mă contactaţi pentru orice informaţii suplimentare prin email sau la tel 0720.131.719!

    Vă mulţumim şi vă dorim spor şi inspiraţie!

    P.s: V-am fi deosebit de recunoscătoare dacă aţi putea face cunoscută acţiunea noastră.

    Cu drag,

    Oana Radu
    http://oanaradu.ablog.ro

    16.02.2010, 14:41:42
  • redbijoux
    redbijoux

    Haideti sa ajutam animalutele astea fara vina!

    Cei de la Asociatia ROBI sunt fericiti daca ii puteti ajuta si cu paturi, haine, castroane, zgarzi, lese.... orice nu mai considerati ca va este de folos si ar putea ajuta la relativa bunastare a bietelor animale.

    Daca aveti dare de mana, va sunt recunoscatori si pentru mancare pentru animale... :)

    16.02.2010, 16:30:08
  • GOT
    GOT

    Am mai postat si eu pe forum despre targ. Sper sa vada cat mai multa lume si sa ajute cum poate pentru ca este o idee foarte buna. O sa donam si noi cateva martisoare.

    16.02.2010, 16:39:23