Forum: Saluta comunitatea Taramul SAVONIA acum si pe BRESLO

  • savonia
    savonia

    Bine ai venit în Tărâmul Savonia!

    Aici credem în lucrurile naturale și bune. Credem în puterea naturii și în iscusința mâinilor noastre. Poftește și cunoaște-ne! Vino să simți, să te bucuri, să trăiești un strop din fiecare poveste plămădită în atelierul nostru. Vino să te răsfeți cu săpunuri 100% naturale și alte produse gândite ca soluţii naturale de îngrijire personală! Avem pentru inima fiecăruia ceva bun și natural!

    Ne-am deschis un atelier în inima munților...mai exact in Gheorgheni (Jud Harghita), un loc de unde pleci cu sufletul adânc schimbat, cu trupul voios și plin de bucuria de a trăi sănătos. Ne-am dorit să vă oferim un loc de încredere, un Tărâm unde să găsiți produse cu adevărat naturale, gândite și produse chiar de mâinile noastre. Aici făurim săpunuri pentru noi, pentru mamele noastre, pentru copiii noștri, pentru toți cei dragi, adică și voi. Poveștile parfumate ale săpunurilor 100% naturale sunt pentru oricine își iubește sănătatea.

    Acum că ne-ai citit povestea, poftește și te desfată cu roadele noastre, în care am așezat înțelepciunea naturii.

    13.01.2015, 00:10:17
  • DragomirOctavia
    DragomirOctavia

    Foarte frumos magazin, prezentarea produselor la fel de bine facuta. Ca estetica magazin imi place foarte mult (tonuri blande non agresive).

    20.01.2015, 12:16:49