Forum: Locuri & Evenimente Targ Handmade in Craiova.Cazare gratuita

  • Behappy
    Behappy

    Bine v-am regasit!

    Inainte de toate, ne cerem scuze pentru intarziere, insa aprobarile pentru organizare—spatiu, chirie, perioada etc - au venit mai tarziu decat ne-am asteptat. Va multumim pentru intelegere!

    Acestea fiind zise, sa purcedem la a face cunoscut anuntul:

    Asociatia Carousel Project organizeaza targul de produse handmade “Bizarre Bazaar, de Craciun”!

    Globuri pictate manual, ornamente de Craciun, dar si minunatele bijuterii si accesorii handmade cu care v-a obisnuit targusorul nostru de patru editii incoace va asteapta, intr-un décor de poveste, in Hypermarketul Real, in perioada 19 – 23 decembrie, sa le faceti—sau sa vi le faceti—cadou de Sarbatori!

    Pentru cei care doresc sa participle la targ cu creatiile lor, numarul de telefon 0736 388 722 le sta la dispozitie pentru inscrieri. Organizatorii le ofera mese, scaune, sevalete, dar si cazare gratuita pentru cei care nu locuiesc in Craiova.

    Si pentru ca “Bizarre Bazaar” este un eveniment organizat inca de la inceput cu mult suflet, nu putea sa lipseasca nici de la aceasta a 5-a editie dorinta noastra de a aduce bucurie celor mai putin norocosi. Asadar, in cadrul targului, Asociatia Carousel Project va organiza campania umanitara “Fii Mos Craciunul lor!” Toti cei care vor dori sa doneze o jucarie sau o carte vor putea veni in hypermarketul Real, in perioada 19-23 decembrie, iar gestul lor va fi rasplatit cu reduceri la produsele expuse. Darurile aduse de ei vor fi oferite chiar in Ajunul Craciunului copiilor internati in sectiile de Pediatrie si Oncopediatrie a Spitalului Judetean Craiova.

    Va multumim si va asteptam cu drag!

    05.12.2012, 21:17:51