Forum: Suport Breslo taxa breslo--instructiuni?
stephanieBuna ziua.
02.12.2011, 15:29:58
Am platit sambata trecuta taxa breslo, dupa vechea metoda.
Nu inteleg ce s-a intamplat cu banii? Nu imi apar comenzile, lista cu produse ( de adaugat).
Puteti sa ne spuneti cum sa ne comportam cu noul sistem de taxare si la ce sa ne asteptam?
Pentru suma de 30 lei platita de saptamana trecuta cate zile de valabilitate am si unde imi gestionez banii- breslei?
BresloBuna ziua,
02.12.2011, 16:33:04
Verificati meniul Contul meu>Financiar pentru a afla care este stadiul actual al magazinului dumneavoastra.
Platile catre Breslo se inregistreaza in urmatoarele intervale de timp:
5 zile lucratoare - pentru plata prin Mandat postal
2 zile lucratoare - pentru plata prin Transfer bancar sau Depunere la ghiseul bancii
Daca plata dumneavoastra nu a fost inregistrata in intervalul de timp anuntat, va aflati in una din urmatoarele situatii:
-mandatul nu a ajuns la noi
-nu a fost completat codul unic ce ne permite sa va identificam magazinul.
Fara acest cod unic, diferit de fiecare data cand generati o plata noua, nu avem cum sa identificam direct magazinul pe care trebuie sa il activam. Daca este cazul, verificati in momentul in care faceti plata daca acesta a fost trecut pe mandat de catre angajatii postei.
Pasul urmator este acesta:
-trimiteti un mail cu dovada platii pe adresa [email protected], cu subiectul "Confirmare plata BRESLEU-XXXX".
"BRESLEU-XXXX" este codul unic generat pentru plata dumneavoastra. Pentru a afla care este acesta, intrati in meniul Contul meu>Financiar
-In partea de jos a paginii veti vedea sectiunea "Comenzile mele - Breslei cumparati"
-Ultima coloana a acestui tabel se numeste "Info plata"
-Apasati pe butonul "vezi" din dreptul platii pe care doriti sa o confirmati. Veti gasi codul pe ultimul rand al ferestrei care se deschide, in dreptul textului "Detaliile Platii"
Din acest punct, echipa Breslo va procesa plata dumneavoastra in momentul in care va va citi mailul. Cererile trimise catre adresa [email protected] sunt rezolvate in ordinea primirii lor.
Respectarea pasilori de mai sus va asigura rezolvarea cat mai rapida a eventualelor probleme. Semnalarea lor pe forum nu grabeste cu ABSOLUT NIMIC acest proces.
Va multumim pentru intelegere,
Echipa Breslo
naturaspiritsam platit cu paypal, am bresleii in cont dar ce fac cu ei? cum platesc taxa?
04.12.2011, 14:02:12
CinnamonCloves@naturaspirits: pentru fiecare zi in care magazinul este activ, ti se iau automat breslei din cont, nu mai trebuie sa faci nimic.
04.12.2011, 22:15:53
LetitiabijuteriiAm platit, am bresleii in cont, plata e confirmata, trebuie sa mai astept 2 zile ca sa am acces la comenzi si lista de produse?
06.12.2011, 15:42:38
LivePlătit, Breslei in cont, lipsă acces administrare magazin...
06.12.2011, 16:21:12
LiveEchipa Breslo, mai sunteţi prin zonă sau aţi fugit la munte cu banii de Breslei?
06.12.2011, 16:45:32
BresloN-am fugit. Inca.
06.12.2011, 20:56:01
De cat timp aveti breslei in cont?
In fiecare noapte se retrage suma pentru ziua urmatoare. Deci daca azi v-au intrat in cont, maine magazinul ar trebui sa fie activ.
Naturaspirits, la tine e ok?
LetitiabijuteriiM-am linistit, pot sa astept pana maine. Multumim pentru lamurire.
06.12.2011, 20:59:08
LiveA, încă... M-am liniştit!:D :))
06.12.2011, 22:22:36
Azi s-a confirmat plata. Înţeleg că de mâine pot bântui pe la administrarea contului?:)
BresloE in regula?
07.12.2011, 10:22:59
LetitiabijuteriiDa, la mine s-a reactivat. Multumesc.
07.12.2011, 16:32:35
LiveRezolvat!
07.12.2011, 19:57:54
Scuze pt întârzierea cu care răspund, dar...abia acum am intrat la computer, pe ziua de azi!:)
Crista86Din păcate trebuie sa spun ca si la mine e problemă cu bresleii cumparati.Luni am facut plata la bancă si nici azi după trei zile nu apar bresleii in cont.Am trimis un mail mai devreme cu detaliile de pe chitantă si sper ca azi sa am acces la breslei.
08.12.2011, 11:05:44
Crista86Am verificat contul mai devreme si este in regulă acum.Multumesc.
08.12.2011, 13:35:17
stephanieam scris codul ca de fiecare data.nu este prima data cand platesc.
08.12.2011, 19:46:30
Ideea este ca eu am trimis niste bani catre dvs. si indiferent ca am scris sau nu contul dvs ati ridicat banii.
Trebuie sa va spun numele meu si codul ca sa imi bagati si mie banii in cont?
Nu gasesc factura, dar faptul ca va spun numele si datetele contului care coincid cu suma ridicata de dvs prin mandat cred ca sunt suficiente ca sa imi activati contul. Astept totusi de o saptamana !
stephanieam trimis un e-mail in care am explicat situatia.
11.12.2011, 17:11:24
din pacate am pierdut chitanta dar sunt sigura ca dvs ati ridicat de la posta banii trimisi prin mandat....e chiar imposibil de vazut ca acei bani sunt trimisi de pe numele meu care este identic cu datele contului breslo?
puteti avea amabilitatea de a raspunde la e-mail si a-mi explica de ce trebuie sa fac iar dovada platii?
in mod ciudat magazinul este activ, produsele se vad ( cand expirase magazinul toate produsele disparusea) dar nu pot face nicio tranzactie cu produse sau comenzi pentru ca imi apare mereu pagina financiar care ma obliga sa cumpar breslei.
se poate sa rezolvati intr-un fel aceasta problema?
BresloStephanie, magazinul este activ. Verifica mail-ul, te rugam.
12.12.2011, 10:37:43
O zi frumoasa!
ThingsWeLoveTodayCand vreau sa cumpar breslei, introduc transfer bancar, apoi cand dau sa salvez, apare un mesaj in care mi se spune ca suma minima e de 17 lei. Chiar e o suma minima atunci cand vrei sa iei breslei?
14.12.2011, 07:00:17
BresloDa, suma minima este afisata corect: 17 RON.
14.12.2011, 14:05:34
beadshopEu am doua magazine si deobicei platesc prin e-mandat deodata pentru amandoua. E ok si acum daca trec pe mandat codurile de plata pentru ambele magazine?
14.12.2011, 20:20:44
BresloDa, e ok.
15.12.2011, 10:51:54
Sa nu uiti, te rugam, sa verifici daca au fost trecute corect codurile.
O zi frumoasa!
artemiza.designDraga echipa Breslo
20.12.2011, 21:43:42
Am platit taxa pentru magazin din data de 14, asa cum v-am scris si pe mail, unde v-am atasat si o fotocopie dupa chitanta. Ce se intampla? Doresc activarea magazinului.
BresloAm activat magazinul dumneavoastra.
21.12.2011, 10:48:50
Mandatul postal a ajuns cu intarziere, abia in dimineata asta. Nu este prima data cand se intampla. E forma cea mai anevoiasa de plata.
Va sugeram sa considerati si o marja de eroare cand platiti prin mandat postal, sau sa incercati si celelalte metode de plata.
Ne pare rau pentru inconveniente.
artemiza.designS-a rezolvat. Va multumesc frumos!
21.12.2011, 10:53:57
user24973Buna ziua,
22.12.2011, 12:28:16
am in cont 20 de breslei , si azi am mai cumparat 16. Tranzactiile le-am facut prin PayPal. Nu ma lamuresc cu noul sistem de prelungire a taxei pe magazin. Cum reactivez magazinul?
user24973si am uitat sa mentionez ca atunci cand dau click pe infoplata/vezi nu se deschide nici o fereastra.
22.12.2011, 13:02:24
CinnamonCloves@Print: pentru fiecare zi in care magazinul tau este activ (= nu este in modul vacanta setat din mediul Finaciar) ti se iau din cont 0,5 Breslei. (presupun ca ai listat numai handmade). Cand nu mai ai Breslei in cont, magazinul se suspendeaza automat pana cand alimentezi din nou contul cu Breslei. Tot ce trebuie sa faci ca sa "reactivezi" magazinul e sa ai in fiecare zi minim 0,5 Breslei in cont.
22.12.2011, 14:42:48
CrystaDesigneu am platit cu paypal, deci dovada platii este pe mailul dv, tot 2 zile dureaza reactivarea?
26.12.2011, 11:44:04
bijouxdemonangeprobabil ca va dura cat dureaza in mod normal: ziua lucratoare. Astazi nu e zi lucratoare. :)
26.12.2011, 14:08:31
LoveMadeMa bag si eu in discutie, nu insa pentru a ma plange de sistemul de plata. Am platit joi (23 dec) prin transfer bancar, comod si sigur de acasa. Aseara am verificat in sectiunea financiar si aveam deja bresleii in cont. Daca aveti posibilitatea sa utilizati aceeasi metoda, v-o recomand cu mare caldura. Este rapida si foarte comoda.
26.12.2011, 23:03:47
Sarbatori fericite !
user4039Buna...am facut si eu ieri dimineata un transfer bancar prin metoda homebank, insa nu au aparut breslei in cont astazi. Daca apar maine, de abia in 5 ianuarie va fi activat magazinul? Multumesc
03.01.2012, 17:49:05
Breslo3 ianuarie a fost zi nelucratoare pentru banci.
04.01.2012, 12:12:28
Contul dumneavoastra va fi activat in cursul zilei de astazi, daca au intrat banii in cont.
Daca intampinati probleme:
"Verificati meniul Contul meu>Financiar pentru a afla care este stadiul actual al magazinului dumneavoastra.
Platile catre Breslo se inregistreaza in urmatoarele intervale de timp:
5 zile lucratoare - pentru plata prin Mandat postal
2 zile lucratoare - pentru plata prin Transfer bancar sau Depunere la ghiseul bancii
Daca plata dumneavoastra nu a fost inregistrata in intervalul de timp anuntat, va aflati in una din urmatoarele situatii:
-mandatul nu a ajuns la noi
-nu a fost completat codul unic ce ne permite sa va identificam magazinul.
Fara acest cod unic, diferit de fiecare data cand generati o plata noua, nu avem cum sa identificam direct magazinul pe care trebuie sa il activam. Daca este cazul, verificati in momentul in care faceti plata daca acesta a fost trecut pe mandat de catre angajatii postei.
Pasul urmator este acesta:
-trimiteti un mail cu dovada platii pe adresa [email protected], cu subiectul "Confirmare plata BRESLEU-XXXX".
"BRESLEU-XXXX" este codul unic generat pentru plata dumneavoastra. Pentru a afla care este acesta, intrati in meniul Contul meu>Financiar
-In partea de jos a paginii veti vedea sectiunea "Comenzile mele - Breslei cumparati"
-Ultima coloana a acestui tabel se numeste "Info plata"
-Apasati pe butonul "vezi" din dreptul platii pe care doriti sa o confirmati. Veti gasi codul pe ultimul rand al ferestrei care se deschide, in dreptul textului "Detaliile Platii"
Din acest punct, echipa Breslo va procesa plata dumneavoastra in momentul in care va va citi mailul. Cererile trimise catre adresa [email protected] sunt rezolvate in ordinea primirii lor.
Respectarea pasilori de mai sus va asigura rezolvarea cat mai rapida a eventualelor probleme. Semnalarea lor pe forum sau in alt mod nu grabeste cu ABSOLUT NIMIC acest proces.
Va multumim pentru intelegere,
Echipa Breslo"
user4039Multumesc, a fost activat. Ma gandeam ca trebuie astazi activat si am vazut de dimineata ca inca nu era si m-am speriat :)) Am crezut ca nu am facut bine plata.
04.01.2012, 12:58:08
beadshopAs vrea sa stiu cum obtin factura pentru bresleii cumparati. La un moment dat scria pe undeva ca se poate descarca factura automat din meniu Contul meu>Financiar dar nu am gasit.
06.01.2012, 12:13:08
EllasPlaceBuna ziua,
25.02.2012, 09:50:46
Daca am cumparat breslei si imi apar in cont, de ce nu dispare atentionarea aceea ca magazinul va expira pe data de... ?
CinnamonClovesPentru ca bresleii se trag din cont la sfarsitul zilei.
25.02.2012, 14:03:14