Forum: Suport Breslo taxa breslo
user4039Am scris si la celalalt topic insa acolo nu mi-a raspuns nimeni inca...Am platit taxa breslo in 2 ianuarie si inca nu au aparut breslei in cont. Am facut plata prin transfer bancar, metoda homebank. Cand va fi activat magazinul? :|
04.01.2012, 10:53:18
BresloBine ne-am regasit in 2012!
04.01.2012, 12:10:51
Voi da un copy paste din celalalt topic: www.breslo.ro/Forum/taxa-breslo--instructiuni_topic_6208/?p=2
"Verificati meniul Contul meu>Financiar pentru a afla care este stadiul actual al magazinului dumneavoastra.
Platile catre Breslo se inregistreaza in urmatoarele intervale de timp:
5 zile lucratoare - pentru plata prin Mandat postal
2 zile lucratoare - pentru plata prin Transfer bancar sau Depunere la ghiseul bancii
Daca plata dumneavoastra nu a fost inregistrata in intervalul de timp anuntat, va aflati in una din urmatoarele situatii:
-mandatul nu a ajuns la noi
-nu a fost completat codul unic ce ne permite sa va identificam magazinul.
Fara acest cod unic, diferit de fiecare data cand generati o plata noua, nu avem cum sa identificam direct magazinul pe care trebuie sa il activam. Daca este cazul, verificati in momentul in care faceti plata daca acesta a fost trecut pe mandat de catre angajatii postei.
Pasul urmator este acesta:
-trimiteti un mail cu dovada platii pe adresa [email protected], cu subiectul "Confirmare plata BRESLEU-XXXX".
"BRESLEU-XXXX" este codul unic generat pentru plata dumneavoastra. Pentru a afla care este acesta, intrati in meniul Contul meu>Financiar
-In partea de jos a paginii veti vedea sectiunea "Comenzile mele - Breslei cumparati"
-Ultima coloana a acestui tabel se numeste "Info plata"
-Apasati pe butonul "vezi" din dreptul platii pe care doriti sa o confirmati. Veti gasi codul pe ultimul rand al ferestrei care se deschide, in dreptul textului "Detaliile Platii"
Din acest punct, echipa Breslo va procesa plata dumneavoastra in momentul in care va va citi mailul. Cererile trimise catre adresa [email protected] sunt rezolvate in ordinea primirii lor.
Respectarea pasilori de mai sus va asigura rezolvarea cat mai rapida a eventualelor probleme. Semnalarea lor pe forum sau in alt mod nu grabeste cu ABSOLUT NIMIC acest proces.
Va multumim pentru intelegere,
Echipa Breslo"