Forum: Suport Breslo Termeni si conditii

• LilianaE
    LilianaE

Buna ziua,
    Va rog frumos sa ma ajutati in finalizarea unei comenzi. Astazi am deschis un cont pe Breslo, dorind sa cumpar un colier, am coplectat adresa de livrare si imi cere sa fiu de acord cu termenii si conditiile magazinului insa nu imi apare nici o casuta ca sa pot bifa aceasta rubrica si nu pot trece mai departe.
    Va multumesc anticipat,
    Viorica

06.09.2011, 14:52:02
  • GOT
    GOT

Presupun ca e vorba desprea politica magazinului, cred ca e singura chestie care trebuie bifata in ultima etapa a comenzi.
    Nu prea ai cum sa o ratezi ca daca incerci sa trimiti comanda fara sa o bifezi, se face scrisul rosu

Politica Magazinului Am citit si sunt de acord cu:
    Politica Magazinului X

07.09.2011, 13:53:45
  • cuzepangabi
    cuzepangabi

Vreau sa vind si eu niste produse dar eu cu tehnica asta noua stau cam prost.Am citit conditiile de a avea statutul de vinzator dar mai am niste nelamuriri.Trebuie sa platesc cevA?Eu confectionez martisoare ecologice(lut,plante,lemn),tablouri cu tehnica servetelului,icoane cu paie de orz si ovaz,icoane din cioburi de sticla,bijuterii cu margele din lemn,oua decorative,felicitari.Pretul il stabilesc eu sau ...

22.09.2011, 09:03:12
  • user21
    user21

se poate incerca cu un alt browser. eu folosesc opera de ex, si am vazut ca uneori nu pot bifa nici casuta cu "sunt de acord" si nici feedbackurile.
    cu IE se poate orice :)

22.09.2011, 13:23:32
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

@cuzepangabi:
    Prima luna ca vanzator e gratis (ca sa poti testa platforma), apoi trebuie sa platesti 10 lei / luna indiferent de cate produse listezi sau vinzi. Inafara de cei 10 lei nu sunt alte comisione si exista si reduceri daca platesti in avans pe mai multe luni odata.

Pretul pentru produsele tale il stabilesti tu, la fel si taxele de livrare. Trebuie doar ca toate produsele pe care le listezi pe Breslo sa fie intr-adevar handmade lucrate de tine personal. Te asteptam :)

23.09.2011, 21:05:47
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Buna seara!
    Va rog frumos sa ma ajutati cu deschiderea magazinului! Din cate am citit eu in prima luna este gratuit, eu de-abia acum 10 minute am incercat sa deschid magazin aici, am selectat "Incepe acum" si imi apare mesajul "Acest magazin a fost suspendat temporar pentru neplata''. S-au schimbat conditiile pentru prima luna de folosire a platformei? Sau este o greseala de sistem? Eu nu am avut niciodata magazin aici, nu am postat niciun produs, nici banner, absolut nimic legat de vanzare nu am avut pe contul acesta, nici macar rubrica magazin in dreptul profilului meu nu a aparut vreodata. Mentionez toate aceste lucruri ca sa se inteleaga faptul ca nu am avut vreun magazin activat nici macar din greseala. De-abia acum 10 minute, dupa ce am incercat sa deschid apare in profilul meu si optiunea magazin. Va rog frumos spuneti-mi si mie ce sa fac, poate procedez eu gresit, poate intr-adevar s-au schimbat termenii de utilizare pe Breslo si in cazul acesta nu m-ar deranja sa platesc daca chiar aceasta este problema. Sau este o eroare din program, caz in care rog respectuos administratorii site-ului sa remedieze problema.
    Va multumesc!

21.10.2011, 18:59:40
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Buna ziua!

Revin cu problema mea. Nu pot deschide magazinul nici acum. Am crezut ca de vina e mentenanta de aseara, dar problema persista si azi. Va rog frumos sa ma ajutati sa o rezolv! Multumesc!

22.10.2011, 12:51:34
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Gaby, in momentul de fata vad ca ai produse in magazin, deci inseamna ca problema s-a rezolvat :)

22.10.2011, 21:14:29
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Da, multumesc, s-a rezolvat. Am aflat ca nu aveam gratuitate decat in prima luna dupa deschiderea contului, asa ca am platit si mi s-au deschis portile :).

23.10.2011, 16:12:29
  • SweetEnci
    SweetEnci

GabyS sa stii ca si eu ma confrunt cu o problema asemanatoare. Eu am reusit sa imi fac magazinasul, de 2 zile. Dar tot de 2 zile imi apare atentionarea cum ca as avea doar 3 zile din perioada de gratuitate (maine expira). Eu stiu ca 30 de zile se calculeaza din momentul din care iti faci magazinul, nu contul.
    Tin sa precizez ca nu am apasat pana acum 2 zile ... " incepe acum".
    Maine o sa platesc si eu ..dar administratorii ar trebui sa verifice deorece se pare ca este o mica problema, un bug - eroare ceva ... :(

24.10.2011, 22:12:08
  • Live
    Live

Ba luna de gratuitate începe din momentul în care-ţi faci contul, din păcate!:)

25.10.2011, 09:52:21
  • SweetEnci
    SweetEnci

Daca asa este, administratorii ar trebui sa specifice acest lucru la termeni. E foarte descurajator sa ti se inchida magazinul la 3 zile dupa ce l-ai deschis. Eu am platit, am trimis prin mail dovada ca am platit si tot mi-au suspendat magazinul. E trist si ma repet, pt un nou venit este foarte descurajant :( Acum astept sa mi-l redeschida .. si dupa posturile citite aici pe forum .. n-o sa se intample prea curand .. :(

26.10.2011, 13:57:11