Forum: Suport Breslo tipul magazinului Breslo
BeadHouseBuna tuturor, am si eu o nelamurire, poate are cineva informatii pe tema. Am deschis un magazin virtual si imi apare ca este gratuit si valabil pana la o anumita data, dupa care trebuie achizitionati breslei pentru a nu fi suspendat. Lucru clar si de inteles. Eu doresc un tip de magazin non-handmade, dar imi da un mesaj de eroare ca nu este momentan posibil. Am reusit sa postez 20 de produse in categoria dorita ca apoi sa nu mai pot adauga altele, precum la tipul "handmade". Va rog sa ma lamuriti daca ati avut astfel de situatii. Trebuie sa platesc taxa inainte de-a expira magazinul gratuit ca sa pot lista cate produse imi doresc? Sau trebuie sa primesc o autorizatie speciala din partea breslo pentru a putea salva tipul magazinului?
24.03.2014, 13:17:24
Multumesc anticipat pentru ajutor!
user61482Din cate stiu magazinele non handmade se activeaza trimitand e-mail la [email protected]. E-mail nu mesaj pe Breslo.
24.03.2014, 19:50:01
BeadHousemultumesc pentru raspuns. am trimis deja email echipei breslo de cateva zile dar nu am primit niciun raspuns. in curand expira magazinul gratuit si nu stiu daca merita sa cumpar breslei pentru a-l mentine activ, daca nici macar nu stiu daca pot pune produsele in tipul de magazin dorit.
24.03.2014, 20:20:05
user61482Poate ar trebui sa le reamintesti :)
24.03.2014, 21:40:10